Clik Aici!
Fotbal

Nemulțumit de modul cum a executat loviturile libere cu Sepsi, Gigi Becali i-a făcut o recomondare hazlie lui Florinel Coman: ”Să vorbească cu Ronaldo”

FCSB a făcut primul pas greșit în noul
campionat, 0-0, la Sfântu Gheorghe. La finalul meciului disputat luni seară,
patronul vicecampioanei României a pus tunurile pe doi fotbaliști: atacanții Florinel
Coman, 21 de ani, și Ioan Hora, 30 de ani.

”Am avut ocazii mari, Coman trebuia s-o bage în poartă din câțiva metri. Ce face Coman? Dă pase la portar? Să dea tare, nu să dea pasă la portar! Coman ia poziția lui Ronaldo la lovituri libere și dă pasă la portar. Trebuie să vorbească cu Ronaldo!”, i-a transmis Gigi Becali șeptarului său, care a marcat un singur gol din lovitură liberă pentru FCSB, sezonul trecut cu Sepsi (2-0), în play-off.

Florinel Coman se pregătește în stilul lui Ronaldo la loviturile libere FOTO: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Stilul lui Cristiano Ronaldo de a executa loviturile libere este marcă înregistrată FOTO: EPA/ABEDIN TAHERKENAREH

Latifundiarul din Pipera visează să dea un megatun financiar cu  Coman. ”I-am spus că dacă face și sacrificiu, va fi de talia lui Ronaldo. Un jucător de talia lui Ronaldo nu poate fi dat cu mai puțin de 100 de milioane”, afirma Becali după prestația excelentă avută de Coman în meciul cu Anglia (4-2), de la Euro 2019 de tineret.

CR7, execuție ”Tomahawk”

Loviturile libere sunt unul din punctele forte ale lui Cristiano Ronaldo, starul descoperit de Loți Boloni, la Sporting Lisabona. Stilul de a-și așeza mingea, poziția dinaintea șutului, modul de alergare, modificarea unghiului corpului în momentul șutului și stilul de concentrare a devenit marcă înregistrată.

Superstarul lui Juventus Torino și-a botezat execuția ”Tomahawk”, după rachetele de croazieră inventate de americani. ”Bombele” lui CR7 depășeșc 100 km/h.

Italienii de la Gazzetta dello Sport au analizat în detaliu execuția lui Ronaldo:

”Înainte de lovitură, Cristiano face 5 pași mari în spate, trage aer în piept și pozează: brațele și picioarele depărtate de corp și privire fixă. Apoi aleargă spre minge copiind mișcările rugbyștilor profesioniști. Când lovește balonul, lovitura vine parcă din stomac, abdomenul este încordat, piciorul de sprijin este la distanță de minge, CR7 lovește mingea cu șiretul și cade apoi pe piciorul drept”.  

17 goluri a marcat Coman în cele 72 de meciuri disputate pentru FCSB în toate competițiile.

54 de goluri a marcat Cristiano Ronaldo din lovituri libere. Lusitanul are în total 689 de goluri

”Suarez” Hora, desființat

Nu mai este nicio noutate. Gigi Becali își dărămă jucătorii la fel de ușor precum îi ridică în slăvi. Comparat în ianuarie cu atacantul Barcelonei Luis Suarez, Ioan Hora a intrat și el în colimatorul patronului după egalul cu Sepsi.

”Nu avem atacant. Hora nu e atacant. E ceva care se plimbă pe acolo. A fost prea slab. A avut și meciuri bune, dar a jucat slab acum. Sper să revină mai repede Gnohere!”, a fost concluzia lui Gigi Becali, după Sepsi – FCSB 0-0. Becali nu este departe de adevăr. În minutul 38, Hora se scârpina în cap prin fața porții, în timp ce Tănase intra periculos în careul advers pentru a centra din lateral. În cele din urmă, mingea a ajuns la Hora, atacantul i-a pasat lui Vînă, care a tras în bară.

Florin Tănase a pătruns cu mingea pe flanc. Ioan Hora, medalion, se scarpină în cap

Florin Tănase a centrat. Ioan Hora, medalion, se scarpină în cap

Post-ul Nemulțumit de modul cum a executat loviturile libere cu Sepsi, Gigi Becali i-a făcut o recomondare hazlie lui Florinel Coman: ”Să vorbească cu Ronaldo” apare prima dată în Libertatea.

Hits: 38

Arata mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close