Clik Aici!
Stiri Romania

10 ani pentru 10 lei. Adolescentul din Iași care și-a ucis în bătaie un vecin

Un alt copil de 13 ani a participat la agresiunea și tâlhărirea victimei, dar acesta nu răspunde penal pentru că este minor, arată ziaruldeiasi.ro. Tribunalul Iași l-a condamnat doar pe Popa, pentru că avea peste 14 ani împliniți la data comiterii faptei, potrivit Codului Penal. Decizia poate fi atacată însă la Curtea de Apel Iași.

Pe 14 octombrie 2018, Ştefan Popa, de 16 ani, și puștiul de 13 ani au consumat alcool pe terasa unui bar din localitatea Vâlcele, unde se afla și victima Teodor Alexuc. La un moment dat, au tăbărât asupra lui lovindu-l cu pumnii și picioarele, iar minorul de 13 ani i-a sustras 10 lei din buzunar. Copilul de 13 ani s-a dus apoi peste bărbat în curtea casei unde locuia, în apropierea barului, și a continuat să-l lovească, victima decedând ulterior din cauza loviturilor primite.

„Ulterior, inculpatul minor a intrat fără drept în curtea locuinţei victimei, unde i-a aplicat acesteia multiple lovituri cu pumnii şi picioarele, până la aducerea victimei în stare de inconştienţă”, au precizat procurorii în rechizitoriu. Agresiunea de la bar a fost surprinsă de camerele de supraveghere și este probă la dosarul crimei.

Sursa foto: ziaruldeiasi.ro


Citește și: Aplicația Clever Taxi a lui Daimler Benz a plătit un articol în Adevărul, care-i prezintă pe taximetriștii români drept niște brute limitate, homofobe și amenințătoare!


Citește mai multe despre Iași pe Libertatea.



Hits: 66

Arata mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close