Clik Aici!
ambulantacoronavirusdializăDSPEveniment

A murit în casă! Nimeni nu vrea să preia trupul neînsuflețit…

Din primele informaţii, femeia care era și diabetică făcea dializă la un centru din București. Ea a fost testată pentru coronavirus, iar testul ei a ieşit pozitiv, astfel că i s-a recomandat să nu mai vină la centrul pentru dializă.

Ea a fost găsită moată de îngrijitoarea ei. La faţa locului au ajuns poliţiştii care au comunicat familiei femeii că trebuie să vină DSP-ul pentru a prelua trupul neînsufleţit. După 12 ore, trupul femeii nu fusese încă preluat.

Președintele asociației de locatari din cartierul Giulești, unde femeia decedată a locuit, a declarat că aceasta a fost găsită fără suflare, în locuința ei, în jurul orei 9.

„De la ora 9 încercăm și ne chinuim să găsim pe cineva care să o ridice. Fratele doamnei stă în fața blocului, e disperat, iar DSP ne duce cu vorba. Am reușit să vorbim doar cu medici rezidenți. Ei zic că nu ține de ei cazul, să sunăm la 112. Am sunat la 112, șefa de tură ne-a zis să vină DSP.  Femeia a fost testată luni de coronavirus, i-a ieșit negativ, iar miercuri a fost testată din nou și a venit testul pozitiv”, a povestit bărbatul.

Cumnata femeii a povestit că au venit cei de la SMURD și au constatat decesul, iar apoi li s-a zis să meargă la DSP.

„Domnii de la DSP se fac că nu ne aud, că nu ne cunosc, ne spun să sunăm la Salvarea. Salvarea ne-a zis că ea nu cară morți”, a mai spus cumnata femeii decedate, anunță RomâniaTV.

Hits: 5

Arata mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close