Clik Aici!
15 maiAlexandru RafilaangajatoriEvenimentrestrictii

A. Rafila, detalii despre restricțiile care trebuie să rămână în vigoare după 15 mai

Doctorul Alexandru Rafila a făcut noi precizări legate de ridicarea restricțiilor de la data de 15 mai. Angajatorii vor trebui să schimbe programul angajaților, pentru a se evita marile aglomerări urbane. În ceea ce privește restaurantele, ele nu se vor redeschide în perioada imediat următoare.

„Restaurantele nu se vor deschide la data de 15 mai. Aceste stabilimente nu au fost deschise în primă fază nici în alte țări. Fără igienă și distanțare socială, numărul cazurilor ar putea să crească. Angajații vor trebui să decaleze programul angajaților. În acest fel poate se va descongestiona și traficul din București. Am văzut ceva mai multe persoane care probabil ieșiseră la plimbare.

Sunt două categorii, copiii și vârstinicii, care au ieșit extrem de puțin… Una e să faci activitate fizică, așa cum s-a întâmplat în Spania, și alta e să creezi mari aglomerări urbane”, a spus Rafila la Digi 24. În ceea ce privește amânarea deschideri școlilor, profesorul a spus că decizia a fost cea corectă.

„Decizia de a nu deschide școlile a fost corectă. Nu se puteau deschide în primă fază, ci la 1 iunie. Nu are rost să pui în pericol controlul epidemiei. Trebuie pregătită deschiderea din septembrie. Apă curentă, dezinfectant, cadre didactice pregătite pentru această situație.”

 

 

 

Hits: 8

Arata mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close