Actorul Marcel Cobzariu a urcat pe scena „iUmor” și a făcut glume pe seama lui Mihai Bendeac. „Ați păstrat România la fel ca după război”

Marcel Cobzariu, în vârstă de 51 de ani, a venit la „iUmor”, sâmbătă, 6 noiembrie 2021, în rolul lui Stalin și a creat un moment de roast istoric, care i-a amuzat foarte tare pe cei trei jurați.

Stalin, interpretat de Marcel Cobzariu, a avut un moment inedit de roast istoric, cu care a reușit să amuze pe toată lumea. Actorul a făcut senzație cu momentul său pe scena „iUmor”, iar Cheloo a spus despre glumele sale că au conceput cel mai bun roast istoric pe care l-a auzit.

„Ce e tovarăși, nu mai știți limba rusă? Ați păstrat România la fel ca după război. În curând nu vor mai fi mulți români aici. Aveți niște oameni politici… cum îi alegeți?

Femeile în politică sunt o glumă bună. Politicienii trebuie schimbați la fel ca scutecele copiilor, din același motiv. Mihai, am auzit că și când mergi în vacanță întrebi unde e masa juriului la restaurant”, au fost unele dintre glumele pe care Marcel Cobzariu le-a făcut.

Mihai Bendeac a rămas plăcut surprins de roast-ul creat de acesta și a ținut să spună câteva cuvinte de admirație. „Un actor foarte talentat, genial!”, a spus juratul Mihai Bendeac, potrivit a1.ro.

Și Cheloo a simțit la fel cu privire la roast-ul lui Stalin: „Momentul nostru de Stalin a fost cel mai bun roast istoric de până acum”, spune juratul.

Hits: 1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Stiri Online Din Romania - info-24.ro