Clik Aici!
EntertainmentMonden

Adina De La Heaven A Născut De Ziua Mamei Sale. Ce Nume A Ales Artista

„Așa arată fericirea 🙂 Așa îmi doresc să-mi văd MAMA toată viața… zâmbind. Mă bucur din tot sufletul mami că am reușit să-ți fac un cadou atât de frumos de ziua ta… Zaynab Maria ??? La muuulți ani cu sănătate,fericire și tot ce-i mai bun și mai frumos pe lumea asta…Îți dorim cu toții ???Te iubim”, a transmis Adina.

„Am rămas însărcinată în decembrie 2018, chiar după ziua de naştere a tatălui meu şi am aflat cu puţin înainte de ziua mea. Atunci mi-a apărut tata în vis şi mi-a spus să am grijă de fetiţă. La primele două ecografii, mi s-a spus că voi avea băieţel, apoi analizele de sânge au arătat că vine o fetiţă”, spunea Adina, în urmă cu ceva timp, potrivit Spynews.

Citeşte şi:

Cristi Borcea a primit aviz favorabil eliberării condiționate de la penitenciarul Jilava

Femeie răpită de pe stradă în Caracal, după ce a fost forțată să se urce într-o mașină! Polițiștii au fost sesizați prin 112 de un martor

Bărbat din Neamț, prins de poliţişti cu 58 kilograme de trufe în valoare de 8.500 lei

Cine este norvegianca platita de primaria Capitalei cu 14.200 de euro pe luna. Este cel mai mare salariu de bugetar pe care-l primeste un strain?

GSP.RO

Cine este norvegianca platita de primaria Capitalei cu 14.200 de euro pe luna. Este cel mai mare salariu de bugetar pe care-l primeste un strain?

Urmărește cel mai nou VIDEO

Hits: 20

Arata mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close