Clik Aici!
Ducesa de Sussexinterviumeghan markleMondensesiune de antrenament

Adolescentă din Londra, cucerită de naturalețea lui Meghan Markle

Tânăra intervievată, îndrumată de Meghan Markle prin apel video, a declarat că este încă în stare de șoc că ducesa de Sussex a surprins-o, oferindu-i o sesiune de antrenament.

Krisi Uzunova, din Londra, a participat la un apel video cu Smart Works pentru a se pregăti pentru un interviu de internship în martie, când Meghan, 38 de ani, s-a alăturat brusc la apel.

Împărtășind șocul pe Twitter, ea a dezvăluit: „La sfârșitul lunii martie am luat parte la o sesiune de pregătire pentru interviu cu SmartWorks, iar la sfârșit am fost surprinsă de intervenția lui Meghan Markle.”

Tânăra, care se descrie pe internet ca fiind „yoghină” și „feministă”, a numit-o pe ducesă „cea mai dulce și cea mai cu picioarele pe pământ persoană pe care am întâlnit-o” și a spus că experiența a fost „o adevărată, adevărată onoare”.

Între timp, ea a distribuit videoclipul în poveștile ei de Instagram, comentând: „Încă nu îmi vine să cred că s-a întâmplat asta”.

Krisi a mai dezvăluit că interviul s-a terminat cu bine și așteaptă cu nerăbdare să afle rezultatul, arata dailymail.co.uk.

 

Hits: 4

Arata mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close