Clik Aici!
caprainterlopinterlopi moldova

Ai auzit de interlopul Capră? A evacuat un cartier întreg. „Taxă sau îți violez copiii”

Vasile Capră, un interlop din Neamţ, fost puşcăriaş, le cerea locuitorilor din cartierul Văleni, din Piatra Neamț, să plătească taxe de protecție, pentru a putea trăi în liniște.

Foto: Interlopul Capră, din Neamț

Interlopul le intra în case, îi bătea şi îi ameninţa că le violează soţiile, iar copiii îi va da pe mâna proxeneţilor.

Sătui de suferinţe, localnicii pur şi simplu au fugit din cartierul respectiv în alte zone din oraş, arată sursa citată.

“Din cercetări a reieşit că, în perioada 26 decembrie 2019 – 6 ianuarie a.c., cel în cauză ar fi exercitat acte de constrângere fizică şi psihică faţă de cinci persoane cu vârste cuprinse între 23 şi 47 de ani, toate din Piatra Neamţ, cu scopul de a-i determina să îi remită sume mari de bani, pentru a le permite să locuiască în continuare, în aceeaşi zonă. Pe fondul acestor constrângeri, persoanele vătămate ar fi fost determinate să părăsească imobilul”, potrivit IPJ Neamț.

Taxă de protecție de 5000 de euro

Un martor ar fi declarat că familia lui a fost vizitată de Capră, care le-a cerut 5.000 de euro să locuiască acolo în continuare, sau le va viola copiii. O altă familie a sunat la 112, și a cerut intervenția polițiștilor, după ce Vasile Capră a intrat peste ei în locuință, în ajunul Bobotezei, amenințându-i pe cei din casă cu cuțitul. În cele din urmă, interlopul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, sub acuzaţia de şantaj, notează Roman24.

Hits: 12

Arata mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close