Clik Aici!
meteoVremea

Alertă meteo. Vremea o ia razna! Cod galben de vânt puternic și frig

Temporar, pe crestele Carpaţilor Meridionali şi de Curbură, rafalele vor depăși chiar 75-80 km/h. Nici restul țării nu e scutit, însă vitezele vor fi moderate, în general între 40 şi 50 km/h. În prima parte a zilei, este mai înnorat în sud-vestul şi sudul țării, apoi se va însenineaza peste tot.

Duminică se vor înregistra în toată țara temperaturi maxime peste 10 grade, care vor merge până la 18 grade la Drobeta Turnu Severin și Rm. Vâlcea. Dimineață, în regiunile intracarpatice izolat se va formă brumă.

În București va fi o dimineață mai caldă decât ultimele, 6-7 grade, în centrul orașului, vreo 4 la periferie. La amiază, sunt prognozate 16-18 grade, și rafale temporare de vânt, de 50-55 km/h, care vor face că vremea să pară mai degrabă răcoroasă.

La munte, o zi senină, cu ceva înnorări, acum, în prima parte a ei, doar în masivele sud-vestice. Vântu, în schimb, suflă intens temporar, cu viteze mai mari pe crestele Carpaţilor Meridionali şi de Curburã. Maximele, în ușoară scădere față de zilele anterioare.

Hits: 6

Arata mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close