Clik Aici!
Entertainment

Alex Velea, dezvăluiri neașteptate despre Connect-R. De la ce a pornit totul. “M-a imitat toată adolescența noastră”

Alex Velea a găsit soluția, pentru a avea mai multă activitate muzicală, în plină pandemie de coronavirus. Acesta are succes cu un nou stil muzical, “trapanele”.

“Trapanele” este  mix între melodiile trap și manele și pare că i-au adus succesul mult visat în lipsa concertelor. Cu toate acestea, au apărut în mediul online comentarii negative.

Unul dintre cei care l-au criticat pentru acest gen de muzică este și Connect-R. Artistul apreciază munca lui Alex Velea și de multe ori s-a simțit inspirat de acesta. Alex Velea nu a ezitat și l-a atacat pe prietenul său.

“Tocmai mi-a zis că sunt inspirația lui și că mă consideră cel mai bun artist al generației noastre, în afară de trapanele. A fost un compliment frumos, e tovarășul meu, îți dai seama.

Dar n-am înțeles ce sens mai avea remarca cu trapanele. Mi-a zis că m-a imitat toată adolescența noastră, că a luat formula mea de scenă, doar că nu-i place partea asta cu manele. Într-un fel, cred că ar încerca și el, dar nu are echipa asta de producție, nu are garoiala asta”, a declarat Alex Velea pentru Vice.

Piesele la care Velea a colaborat cu mai mulți lăutari îl
țin destul de sus în topurile de pe YouTube și îi aduc destul de mulți bani.

“Cum alții au făcut popcorn sau alte genuri, acum e vremea noastră cu trapanele. Oricum, trebuie să știi că noi cântăm la petrecerile maneliștilor de când eram mici.

Când voiau ceva diferit, pe noi ne chemau. Pe mine, pe Connect-R sau pe Puya. Cântam noi și după aia începea sistemul cu ploi de bani”, a mai adăugat iubitul Antoniei.

Hits: 1

Etichete
Arata mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close