Clik Aici!
EntertainmentMonden

Andreea Bălan a impresionat-o pe Iulia Albu. Ce a spus despre cântăreață

În urmă cu câteva zile, Andreea Bălan a participat la Gala Elle New Media Awards 2019. La eveniment, vedeta a ales să poarte o rochie de culoare albă, în care a arătat foarte bine.

Ținuta purtată de Andreea Bălan a impresionat-o plăcut și pe Iulia Albu. Fashion-editorul și-a spus părerea despre apsriția artistei pe blogul său.

„Incredibil, dar, găsesc apariția Andreei Bălan potrivită și încadrată perfect în tematică evenimentului. Nu intrăm în detalii referitor la încălțăminte pentru că, în mod convenabil, ea nu se vede, și ne rezumăm la a o nota cu un onorabil ….WOW”, a scris Iulia Albu.

Gala ELLE New Media Awards 2019, cel mai stylish eveniment dedicat comunității online, a avut loc la Clubul Diplomatic din Capitală. La eveniment au fost prezente numeroase vedete din showbiz-ul românesc.


Citește și:

INTERVIU / Reacția fabuloasă a Roxanei Andreea Rotaru, fata din Onești care l-a cucerit pe milionarul american Jay B Linville: ”Am și eu un noroc și s-au c…t polițiștii pe el!”. Fata relatează cum a fost ”tăvălită” și încătușată

Citește mai multe despre Andreea Bălan, Iulia Albu și tinuta pe Libertatea.Hits: 27

Arata mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close