Anunțul făcut de fiica lui Ion Dichiseanu la 5 luni de la moartea actorului: „Sunt multe coincidențe”

În urmă cu 5 luni, în luna mai, Ion Dichiseanu se stingea din viață. Vestea morții marelui actor a lăsat un gol imens în sufletul fiicei sale, care l-a iubit enorm. Ioana Dichiseanu a mărturisit acum că lucrează la o carte în memoria tatălui ei, dar și că se pregătește de parastasul de 6 luni.

Ioana Dichiseanu a avut o relație specială cu tatăl său. Ea a dezvăluit o serie de coincidențe care au pus-o pe gânduri, iar multe dintre ele se repetă.

„Sunt multe lucruri interesante de spus, multe coincidențe. Culmea este că el a murit la vârsta de 87 de ani, eu m-am născut în anul 1987. Eu aveam 33 de ani când a plecat, el s-a născut în 1933. Eu cred că totul are un sens. Nu pot să găsesc o explicație la aceste lucruri.

Când a rămas însărcinată, mama și-a dorit să semăn cu tata. Dacă sunt nemachiată, parcă aș fi sora geamănă a lui. Atât de tare semănăm. Până și ridurile de expresie le-am moștenit de la el. Și alunițele le am exact în aceleași locuri”, a povestit Ioana Dichiseanu pentru FANATIK.

Fiica lui Ion Dichiseanu a suferit cumplit când tatăl ei s-a stins din viață. Ioana a rămas cu un gol în suflet și renunță cu greu la obiectele marelui actor. Aceasta a mărturisit că a mai dat din hainele lui, însă costumul alb, preferatul lui Ion Dichiseanu, l-a păstrat.

„Am dat câteva lucruri, dar nu mă pot despărți de hainele lui. I-am păstrat costumul lui preferat, alb. Când mă mai uit la lucrurile sale, simt că mă răscolesc, dar, în același timp, am senzația că îmi este aproape și nu pot să le dau”, a spus emoționată Ioana.

ion-dichiseanu03458500Icon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Ioana Dichiseanu vrea să pregătească parastasul de 6 luni

În curând se vor împlini 6 luni de când Ion Dichiseanu a murit, iar fiica sa își dorește să se ocupe de parastas. Din cauza restricțiilor impuse din cauza pandemiei de coronavirus, cel mai probabil nu va avea loc o masă la restaurant așa cum își dorește ea să facă în amintirea tatălui său.

„Mi-aș fi dorit pe 20 octombrie să facem o masă la restaurant, dar cu restricțiile astea și cu situația pe care o trăim îmi este și frică. Vom face, însă, o slujbă religioasă, cum este creștinește”, a continuat Ioana.

Fiica lui Ion Dichiseanu a început deja să lucreze la câteva proiecte prin care să păstreze vie amintirea marelui actor.„Am multe proiecte care îl implică pe el. Cu unele am început deja. Sunt câteva și pe plan muzical. Sunt mai multe planuri. Pregătesc chiar și o carte. Mi-a dat de lucru”, a spus Ioana pentru sursa mai sus menționată.

Hits: 1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Stiri Online Din Romania - info-24.ro