Clik Aici!
Stiri Romania

Aplicația ANAF pentru poprirea electronică va fi prezentată mâineANAF va ţine legătura cu băncile în așa fel în acestea să pună poprire doar pe suma exactă.

„Azi am avut pe birou nota de la colegi, ceea ce am cerut, nota pentru a informa mâine, în şedinţă, Guvernul despre modul în care această poprire va deveni electronic efectuată, fără să se mai trezească omul cu sume de bani blocate, plata, pentru ca, după aia, deblocarea să dureze n zile, firma sau persoana fizică. (…) Eu am promis că se va schimba şi mâine în Guvern avem o informare exactă în acest sens”, a explicat Eugen Teodorovici, la Antena 3.

Ministrul de Finanțe a menționat că în această lună va fi efectuată modificarea legislativă în acest sens, notează Agerpres.

„Începând cu luna iulie se face modificarea legislativă. Am făcut deja, este o aplicaţie la ANAF care va ţine legătura cu toate băncile, va comunica efectiv suma de plată. Dacă există convenţie între bancă şi ANAF foarte bine, atunci ANAF va notifica şi banca va popri exact suma pe care acea persoană sau firmă o are de plată”, a menționat Teodorovici.

În iulie 2018, Eugen Teodorovici a anunțat că vrea să elimine măsura de poprire a conturilor pentru a nu mai dispusă cu atâta ușurință în cazul cetățenilor de rând.


Citește și:

AUDIO: Claudia Nicolae, fosta consilieră a lui Carmen Dan și acum director la Agerpres, a mințit! Publicăm înregistrarea convorbirii telefonice care arată că demonstranții din 10 august au fost urmăriți de Guvern!

Citește mai multe despre Eugen Teodorovici, ANAF, ministrul finantelor publice și POPRIRE pe Libertatea.


Hits: 24

Arata mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close