Clik Aici!
DivertismentIlie Năstaseioana simionmamaia

Autoizolarea i-a dat idei lui Ilie Năstase. Ce vrea să facă fostul tenismen.  „Nu am renunțat”

Iar pentru că are mult timp la dispoziție, Ilie Năstase s-a gândit că nu ar fi rău dacă anul acesta ar face nunta cu cea care i-a furat inima și care i-a devenit oficial, soție.

Deși are 73 de ani, își trăiește a doua tinerețe alături de Ioana Simion, femeia cu care s-a cununat civil anul trecut. Chiar dacă nu au stabilit o dată exactă cei doi îndrăgostiţi sunt hotărâţi să facă marele pas imediat ce vom scăpa de coronavirus.

„Vreau să fac nunta cât mai repede, nu am renunțat. Va fi în acest an, cu siguranță. Când mai exact, veți afla la momentul potrivit. Ne pregătim, mergem mai departe. Să scăpăm, mai întâi, de acest virus”, a declarat Ilie Năstase.

Fostul tenismen a povestit faptul că îşi petrece acum timpul în apartamentul luxos pe care îl deține la malul mării, însă așteaptă cu nerăbdare să își reia viața obișnuită.

„Mă aflu și eu în izolare, ca toată lumea. Respect ce au stabilit autoritățile. M-am retras la Caelia, stau pe terasă, am marea lângă mine, nu pot să mă plâng din acest punct de vedere. Ies doar să-mi cumpăr medicamente, când este cazul. În rest citesc, mai văd un film, îmi umplu cum pot timpul. Aștept și eu, ca toți românii, să treacă pandemia și să-mi reiau viața obișnuită”, a mai spus Ilie Năstase, potrivit ciao.ro

Hits: 6

Arata mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close