Clik Aici!
coronavirusEvenimentOMSrelaxareTedros Adhanom Ghebreyesus

Avertisment din partea OMS. Când putem relaxa restricțiile

Directorul OMS, Tedros Adhanom Ghebreyesus recomandă ca restricțiile să nu fie relaxate decât dacă autoritățile pot ține sub control transmiterea coronavirusului și poate reduce la minimum riscul de infecție la categoriile sociale cele mai sensibile și în mediile cele mai expuse.

„În primul rând să ne asigurăm că transmiterea coronavirusului este sub control, în al doilea rând că dispunem de toată asistenţa medicală necesară. Mai trebuie să reducem la minimum riscul de infecţie în mediile cele mai expuse, cum sunt centrele de îngrijire pe termen lung, şi să continuăm să luăm măsuri de prevenţie la locul de muncă, în şcoli şi în alte locuri aglomerate, în care este absolut necesar ca oamenii să ajungă”, a arătat directorul OMS.

El a mai precizat că trebuie ținute sub control cazurile de îmbolnăvire provenite din străinătate. De asemenea, oamenii trebuie responsabilizați astfel încât să conștientizeze la ce riscuri se expun dacă nu respect măsurile impuse de autorități.

„Trebuie de asemenea să ţinem sub control riscul reprezentat de cazurile provenite din străinătate şi nu în ultimul rând trebuie să-i responsabilizăm pe oameni şi să-i facem să conştientizeze importanţa acestor măsuri. Fiecare individ are un rol de jucat în înfrângerea acestei pandemii”, a precizat Tedros Adhanom Ghebreyesus.

 

Hits: 6

Arata mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close