Clik Aici!
BecaliEvenimentgermaniaromânisclavi

Becali i-a făcut sclavi pe români! Reacție spumoasă a milionarului

Gigi Becali lansat un atac devastator la adresa celor de la guvernare. Milionarul nu este deloc de acord cu măsura impusă de Guvern, ca anumite persoane să plece la muncă în Germania, sugerând că un astfle de comportament în timpul pandemiei nu îi poate ajuta pe români decât să devină sclavii Angelei Merkel, scrie Gandul.ro.

Gigi face referire la situația de joi, când de la Aeroportul din Cluj aproape 2.000 de români au plecat în Germania pentru a munci, relatează România TV.

„Cum să nu ştie cei care ne conduc despre asta? Păi Merkel (n.r. Angela Merkel, cancelarul Germaniei) l-a sunat pe Ludovic Orban şi i-a zis «Domule Orban, dă-ne, domne, nişte sclavi! Nu avem cu ce să strângem sparanghelul şi cartofii». M-aţi înţeles?

Şi Orban a zis «Da, dom’ne!» Trebuia să riscăm, că e boală! Să zică «Hai să facem un contract cadru de 3.000 de euro minimum pe cap de locuitor. Şi să le transmiţi fermierilor tăi, care n-au cu ce să strângă sparanghelul, că fără 3.000 de euro nu pleacă niciun român de aici». Românii culeg în străinătate şi ni se vând nouă produsele scump.

Bă, dacă sunteţi guvernanţi… N-am nimic cu Orban, dar e prim ministru. Trebuie să fie bărbat! Apără poporul dacă eşti primul ministru. Pe Merkel nu o interesează de tine. Îşi ia sclavii, speculează şi după te aruncă precum o măsea stricată!, a declarat Gigi Becali

Hits: 4

Arata mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close