Bilanțul busculadei de la concertul de muzică organizat de rapperul american Travis Scott a ajuns la 9 morți

O studentă 22 de ani, prinsă în busculada mortală care s-a produs în timpul unui concert rap la festivalul de muzică Astroworld din Houston, SUA, a murit din cauza rănilor, au anunţat rudele ei. Tânăra este cea de-a noua victimă a tragediei, relatează agenția France Presse, preluată de Agerpres.

Bharti Shahani era internată de aproape o săptămână într-un spital din Huston şi fusese conectată la aparate de menţinere a funcţiilor vitale.

Tânăra a participat vinerea trecută la concertul rapperului american Travis Scott, în timpul căruia s-a produs o busculadă în care alte opt persoane au murit şi sute au fost rănite.

„O persoană a căzut, iar ceilalţi s-au prăbuşit ca piesele de domino” unii peste alţii, a declarat pentru televiziunea locală ABC13 Mohit Bellani, vărul tinerei care a însoţit-o la concert.

„Erau trupuri unele peste altele, ne luptam să ieşim la suprafaţă şi să respirăm pentru a rămâne în viaţă”, a povestit el.

Un băieţel de 9 ani, Ezra Blount, se află între viaţă şi moarte.

Zeci de plângeri au fost deja depuse împotriva organizatorilor acestui concert mortal, fiind vizat în principal rapperul Travis Scott, principal organizator al festivalului şi prezent pe scenă în momentul tragediei. 

Travis Scott și Drake, alt artist, au fost dați în judecată pentru neglijență și incitare la haos.

Hits: 3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Stiri Online Din Romania - info-24.ro