Clik Aici!
EntertainmentMuzică și Filme

Când are loc UNTOLD 2021. Organizatorii festivalului au anunțat datele

UNTOLD 2021 se va desfășura la Cluj-Napoca în perioada 5-8 august 2021, iar posesorii de abonamente și bilete pentru ediția din 2020 pot intra la festival. Află toate informațiile despre UNTOLD 2021.

Când e UNTOLD 2021

Ediția a șasea a festivalului UNTOLD, cunoscut la nivel internațional, va avea loc între 5 și 8 august 2021.Ediția de anul viitor vine cu o nouă poveste magică UNTOLD care se va desfășura, timp de 4 zile și 4 nopți.

„Nu am încetat niciun moment să fim optimiști și am lucrat în toată această perioadă la pregătirea ediției următoare, astfel că UNTOLD 2021 va fi cel mai bun UNTOLD de până acum! Abia așteptăm să ne întâlnim cu prietenii festivalului, cu fanii și artiști, la Cluj-Napoca, anul viitor”, a declarat Edy Chereji, directorul de comunicare UNTOLD.

Fanii se pot înregistra pentru abonamente

Peste 95% dintre posesorii de abonamente și bilete pentru ediția din 2020 și-au transformat biletele și abonamentele în varianta ANYTIME Pass, care le asigură accesul, la alegere, la una dintre următoarele 3 ediții UNTOLD.

Cei care nu au achiziționat intrarea la UNTOLD 2021 sunt așteptați să se înregistreze pe untold.com pentru a afla noutățile despre ediția cu numărul VI, inclusiv momentul când va fi pusă în vânzare o nouă serie de bilete și abonamente.

https://www.youtube.com/watch?v=msg4LIbSurw&feature=youtu.be

UNTOLD 2020 a fost amânat

Din cauza pandemiei de coronavirus, UNTOLD 2020 a fost reprogramat pentru 2021. „Trebuie să vă anunțăm că vom amâna ediția din acest an a UNTOLD pentru 2021. Le suntem recunoscători celor peste 95% dintre participanți care au schimbat biletele pentru ANYTIME PASS. Le mulțumim pentru încredere și le promitem că vom avea cele mai frumoase experiențe la oricare dintre următoarele trei ediții”, au notat organizatorii pe Facebook.

Cum a fost la UNTOLD 2019

Printre cei mai așteptați artiști la ediția UNTOLD 2019 a fost, cu siguranță Robbie Wiliams, prezent pentru prima dată la Cluj și a doua oară în România, relatează cluj.com.

Spectacolul a avut o producție impresionantă, cu instrumentiști, dansatori, costume, backing-vocals și, desigur, hiturile care l-au făcut celebru pe Robbie Williams. Alături de artist, au urcat pe scenă și tatăl acestuia, Peter Williams, cei doi interpretând împreună piesa „Sweet Caroline”.

Hits: 2

Etichete
Arata mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close