Când va fi înmormântat Benone Sinulescu. Soția regretatului artist, declarații dureroase: „Veneau medicii periodic acasă”

Benone Sinulescu a murit joi, 18 noiembrie, acasă, la vârsta de 84 de ani. Elena Sinulescu, soția regretatului artist, a spus când va fi acesta înmormântat și spune detalii din ultimele clipe de viață ale soțului ei.

Decesul marelui artist a lăsat un gol în sufletele tuturor celor care l-au îndrăgit. Elena, soția lui Benone Sinulescu, este distrusă de durere și spune cum au fost ultimele clipe din viața soțului ei. Starea de sănătate a artistului nu era deloc una buna, iar ea a încercat să facă tot ce îi stă în putere pentru a avea grijă de el.

Elena Sinulescu mărturisește că medicii vedeau periodic acasă la ei, dar avea și două femei care se ocupau de soțul ei. Benone Sinulescu a murit acasă, în patul său, iar acesta va fi înmormântat la Arad, la cimitir, acolo unde are cavoul.

„Nu mai sunt om. Ieri (n.r. miercuri) am făcut 40 de ani de la căsătorie, el a murit azi (n.r. – joi) la ora 14:00. A murit acasă, nu a avut covid, a avut pneumonie, i-am cumpărat concentrator de oxigen. Veneau medicii periodic acasă și aveam două femei care s-au ocupat de el și l-au îngrijit așa cum trebuie. Fără el viața nu mai e la fel. Ne-am făcut cavoul la Arad, la cimitir, abia l-am convins să îl facem. M-am gândit că suntem bătrâni”, a declarat Elena Sinulescu, pentru Click!.

benone sinulescu (11)Icon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Benone Sinulescu va fi înmormântat duminică

Artistul va fi condus pe ultimul drum duminică, 21 noiembrie, la Arad. Soția lui Benone Sinulescu își dorește că artistul să fiu aplaudat pentru ultima dată înainte de a fi înmormântat.

„Acum mă ocup cu o firmă, de înmormântare. În principiu am vrea ca înmormântarea să aibă loc duminică și vrem ca înainte să îl depunem în incinta unei instituții. Dar vă anunț atunci când vom știi exact cum stau lucrurile. Nu-mi pot reveni. Fără el nimic nu mai are sens”, ne-a mai spus, văduva neconsolată.

Hits: 3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Stiri Online Din Romania - info-24.ro