Cântărețul Ed Sheeran anunţă că s-a infectat cu coronavirus

Celebrul cântăreţ britanic Ed Sheeran, în vârstă de 30 de ani, a anunţat, duminică seară, într-o postare pe pagina sa oficială de Instagram, că a fost depistat pozitiv cu coronavirus. Anunțul vine cu mai puţin de o săptămână înainte de lansarea celui de-al patrulea său album, informează CNN.

„Din păcate, am fost depistat pozitiv cu COVID, aşa că acum mă autoizolez şi respect recomandările Guvernului”, a informat Sheeran, care locuiește în apropiere în Suffolk, estul Angliei.

„Aceasta înseamnă că deocamdată nu pot să-mi îndeplinesc angajamentele cu prezenţă fizică, aşa că voi face cât mai multe dintre interviurile/spectacolele programate de acasă”, a continuat cântăreţul.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Ed Sheeran (@teddysphotos)

Următorul album al lui Ed Sheeran, intitulat „=”, urmează să fie lansat vineri, 29 octombrie, la patru ani după ce a început să-l înregistreze.

Artistul nu a scris în postarea sa dacă s-a vaccinat împotriva COVID, însă, în iulie, în emisiunea „The Late Late Show with James Corden”, Sheeran și Corden au schimbat versurile piesei lui Sheeran, „Shape of You”, cu fraze despre beneficiile imunizării.

„Modera sau Pfizer de veți face, veți fi bine după rapel, dar așteptați două săptămâni pentru ca acesta să-și facă efectul”, au cântat atunci cei doi.

Hits: 1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Stiri Online Din Romania - info-24.ro