Clik Aici!
Stiri Externe

Cântărețul Spaniol Camilo Sesto A Murit. Muzicianul Avea Probleme Grave

„Vă anunţăm cu regret decesul marelui nostru prieten Camilo Sesto. Să se odihnească în pace”, se arată în anunţ. Muzicianul a murit la Spitalul Universitar din Madrid în urma unor complicaţii renale.

Camilo Blanes Cortés, pe numele său real, s-a născut în localitatea spaniolă Alcoy, la 16 septembrie 1946. Muzician şi compozitor, el a făcut studii de belle arte şi şi-a început cariera muzicală ca membru al formaţiei ‘Los Dayson’ când era adolescent. La 18 ani a venit la Madrid unde a dezvoltat o carieră muzicală care a culminat cu vânzarea a milioane de discuri în Spania şi în America Latină.

Primul său album ‘Algo de mi’ a fost înregistrat în 1971 iar doi ani mai târziu el a reprezentat Spania la festivalul internaţional OTI, cu cântecul ‘Algo más’, o piesă care a avut un mare succes de vânzări în America Latină.
Camilo Sesto a fost o legendă pe ambele maluri ale Atlanticului, fiind primul cântăreţ spaniol care a obţinut discul de platină şi ale cărui melodii au încântat mai multe generaţii. Timp de mai mulţi ani el a locuit în localitatea californiană Santa Monica, iar în 1981 în Beverly Hills, potrivit Agerpres.

Citeşte şi:

Frumoasa soprană Dika Mircea s-a mutat la New York și și-a schimbat numele în Dika Philosoph. “Ținta mea e Metropolitan Opera”

Fiul lui Gino Iorgulescu, accident grav cu un Aston Martin, în București. Tânărul se zbate între viață și moarte

Volkswagen investește 900 de milioane de euro într-o fabrică gigantică de baterii. Compania vrea să producă 22 de milioane de maşini electrice în următorii zece ani

Accident cu final tragic în București! Fiul lui Gino Iorgulescu a intrat pe contrasens cu un Aston Martin

GSP.RO

Accident cu final tragic în București! Fiul lui Gino Iorgulescu a intrat pe contrasens cu un Aston Martin


Horoscop 8 septembrie 2019 | Zi NEAGRĂ pentru 3 zodii! Cine are probleme grave de sănătate

HOROSCOP

Horoscop 8 septembrie 2019 | Zi NEAGRĂ pentru 3 zodii! Cine are probleme grave de sănătate

Urmărește cel mai nou VIDEO

Hits: 18

Arata mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close