Câștigătorii „Asia Express” 2021 vor fi anunțați duminică. Care sunt echipele finaliste

„Asia Express” sezonul 4 se apropie cu pași repezi de marea finală, care va avea loc duminică, pe 28 noiembrie, la Antena 1. În ediția de luni seara, Cosmin Natanticu și Eliza au fost eliminați din competiție, iar miercuri seară au fost eliminate surorile Buble. În concurs au mai rămas două echipe formate din Cuza și Emi, Mihai Petre și soția lui, Elwira. Câștigătorii „Asia Express” 2021 vor fi anunțați duminică.

Lidia Buble și Estera au părăsit „Asia Express – Drumul Împăraților”

În ediția de miercuri, 24 noiembrie, de la „Asia Express”, Lidia Buble și Estera au fost eliminate din concurs. Drumul lor în competiție s-a încheiat chiar înainte de marea finală. Mihai Petre cu Elwira și Cuza cu Emi sunt cele două echipe care au rămas la „Asia Express” și se luptă pentru marele premiu de 30.000 de euro.

Nestemata din cufărul surorilor Buble a fost roșie, astfel că cele două au fost eliminate din competiție. Artista nu se aștepta să plece acasă chiar în semifinală: „Doamne, este cel mai neașteptat deznodământ, jur. Este imposibil!”.

Cosmin și Eliza Natanticu au părăsit Drumul Împăraților

Luni seară, 22 noiembrie, pe Antena 1, concurenții Asia Express au avut parte de o nouă zi de aventură pură, în ultima etapă din Israel.

Așadar, numele semifinaliștilor a fost stabilit aseară, la Asia Express. Emi și Cuza, Mihai și Elwira Petre, dar și Lidia și Estera Buble sunt cele trei perechi care se află în cursa către amuleta de aur și premiul de 30.000 de Euro.   

Cuferele cu nestemate adunate de-a lungul celor două ediții de către Cosmin și Eliza, Lidia și Estera, echipe ajunse pe ultimul loc, au fost aseară deschise.

Din nefericire, verdictul a venit în defavoarea echipei formate din Cosmin Și Eliza Natanticu. Din cauza pietrei roșii din cel de-al doilea cufăr, cuplul a părăsit aseară Drumul Împăraților.

 „A venit și momentul la care nu am visat și l-am evitat. Trebuie să ne luăm adio de la toată lumea și de la acest joc frumos. Sunt mândră că am ajuns până aici”, a spus Eliza cu ochii în lacrimi.

„A fost incredibil! Sentimentele îmi sunt amestecate și îmi e greu să vorbesc! Experiența în sine a jocului bate orice finală, orice premiu. Sunt convins că nu ne vom mai întâlni cu așa ceva”, a adăugat Cosmin.

Finala „Asia Express” 2021

După zeci de probe în Turcia, în Georgia, în Iordania și acum, în Israel, competiția „Asia Express”, sezonul 4 ajunge la final.

Nu mai e mult timp și se va afla câștigătorul celei mai iubite competiții de la Antena 1. Premiul pentru care echipele luptă este în valoare de 30.000 de euro.

Trei echipe s-au duelat, Mihai Petre și Elwira, Cuza și Emi, Lidia Buble și Estera. Rămâne de văzut care dintre ele va primi marele premiu.

Duminică, 28 noiembrie 2021 se va difuza la Antena 1 finala „Asia Express”, sezonul 4. De la ora 20.00, telespectatorii vor putea vedea care este ultima probă a echipelor finaliste și vor afla cine câștigă competiția de pe „Drumul Împăraților”.

Hits: 2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Stiri Online Din Romania - info-24.ro