Cât costă o cameră de hotel pe perioada Cupei Mondiale din Qatar. Prețurile au fost plafonate

Dacă România nu s-a calificat la Mondialul din Qatar (21 noiembrie-18 decembrie 2022), pentru fanii naționalelor care vor merge la turneul final există o întrebare crucială: cât de scumpă va fi cazarea în țara asiatică pe perioada competiției? Publicația austriacă Heute a prezentat lista de prețuri.

Potrivit organizatorilor, va exista o limită superioară de preț pentru hoteluri, astfel:

  • Stabilimentele de lux de 5 stele sunt disponibile pentru maximum 520 de euro pe noapte, iar locațiile cotate la 4 stele vor costa în jur de 117 euro.
  • Dacă mergi la trei stele, poți plăti până la 107 euro pentru fiecare noapte de cazare. 
  • La celelalte hoteluri se poate sta cu 72 de euro/ zi. 

Locuri de cazare pe nave andocate în port și în campinguri de lux

Există, de asemenea, planuri ca navele de croazieră să andocheze în portul Doha și să fie folosite ca oportunități de cazare în timpul Cupei Mondiale.

Cât costă o cameră de hotel pe perioada Cupei Mondiale din Qatar. Prețurile au fost plafonate
Foto: EPA

Qatarioții au ridicat și campinguri de lux, așa-numitele locații „glamping”, operațiune care presupune amplasarea de corturi în deșert.

De asemenea, țara va folosi locuri de cazare aflate peste graniță, în Arabia Saudită, cel mai probabil în Ash Sharqiyah (Provincia Estică), cu capitala la Dammam. 

Spectatorii cu dare de mână și-au rezervat deja camere în Arabia Saudită, la Riad, în Emiratele Arabe Unite, în Dubai și Abu Dhabi sau în Bahrain, de unde vor zbura cu avioane private în ziua disputării partidelor. 

Qatarul are o suprafață de doar 11.581 kmp, aproximativ cât județele Iași și Neamț cumulat, dar o populație de 2,8 milioane de persoane.

  • Țara de pe coasta Peninsulei Arabice așteaptă 1,5 milioane de suporteri pentru meciurile de la Campionatul Mondial de fotbal pe care îl va organiza în 2022. 

La Campionatul Mondial din 2022 vor participa 32 de echipe naționale, dintre care 13 vor fi din Europa.

Germania, Danemarca, Franţa, Belgia, Croaţia, Spania, Serbia, Anglia, Elveţia şi Olanda, Brazilia, Argentina și Qatar (ţara gazdă) sunt deja calificate la turneul final.

Foto: Hepta

Hits: 4

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Stiri Online Din Romania - info-24.ro