Clik Aici!
Entertainment

Cătălin Cazacu îi premiază din nou pe cei mai isteți călători cu taxiul

Cătălin Cazacu va colinda țara în lung și în lat, în marile orașe ale României, și își va duce la destinație pasagerii care aleg să călătorească cu celebrul taxi. Prezentatorul emisiunii îi va premia cu sume consistente, în funcție de răspunsurile pe care le vor da pasagerii la întrebările inedite adresate de Cătălin Cazacu. 30 de secunde vor avea la dispozitie acestia pentru a oferi răspunsul corect la fiecare întrebare.

„Sunt foarte fericit să anunț că vom da startul unui nou sezon , de abia aștept reîntâlnirea cu telespectatorii, din aceasta postura. Mă bucur enorm că pot să fiu iar în călătorilor cu taxiul și să fac unul dintre lucrurile care îmi plac cel mai mult: să stau de vorba cu oamenii; în cazul acesta, premiindu-i pe cei care vor intră în joc și vor răspunde corect. este proiectul meu de suflet si, din cate am observat din plimbările mele prin țără, în primul sezon al emisiunii, este si cel mai iubit taxi din România”, spune Cătălin Cazacu.

Citește și

INTERVIU / Reacția fabuloasă a Roxanei Andreea Rotaru, fata din Onești care l-a cucerit pe milionarul american Jay B Linville: ”Am și eu un noroc și s-au c…t polițiștii pe el!”. Fata relatează cum a fost ”tăvălită” și încătușată

Citește mai multe despre cătălin cazacu și kanal d pe Libertatea.Hits: 23

Arata mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close