Clik Aici!
criminaleuropaFapt diversion nicolar

Căutat în toată Europa. Un român, pe lista celor mai periculoși criminali de pe continent

Lista a apărut pe site-ul www.eumostwanted.eu și conține o listă actualizată cu cei mai căutați infractori,  care au fost acuzați sau condamnați pentru infracțiuni grave în Europa, precum omor, exploatare sexuală a copiilor, jaf armat și terorism.

Românul Ion Nicolae figurează pe această listă și este căutat pentru omor deosebit de grav.

Născut în localitatea Scorțaru Nou, județul Brăila, în 1963, și avînd porecla BRĂILEANUL, Ion Nicolae se sustrage pedepsei cu închisoarea, fiind condamnat la 25 de ani de pușcărie. În 14 mai 1993, în municipiul Arad, el, împreună cu un complice, purtînd măști și având asupra lor arme de foc, au inițiat un atac în stil mafiot, în scop de jaf.

Atacul s-a soldat cu uciderea prin împușcare a unei persoane, rănirea tot prin împușcare a alteia, precum și rănirea, prin aplicarea a trei lovituri de cuțit, unei  a treia victim.

Opinia publică poate oferi informații  prin intermediul acestei platforme, în mod anonim, informații care au dus, în multe cazuri, la localizarea și apoi la capturarea unor infractori periculoși. La data de 10 martie 2020, pe această listă figurau 47 de persoane, potrivit eumostwanted.eu

Hits: 0

Arata mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close