Clik Aici!
Stiri Romania

Cauza accidentului de la Priseaca, soldat cu un mort și 19 răniți

În evenimentul rutier au fost implicate şase autovehicule: un microbuz, trei autoturisme, un autotren și o autoplatformă care transporta mașini noi.

Potrivit sursei citate, accidentul s-a petrecut după ce bărbatul în vârstă de 50 de ani, din municipiul Craiova, judeţul Dolj, în timp ce conducea un autoturism, nu ar fi păstrat o distanță suficientă în mers față de autoturismul din fața sa, condus de un tânăr în vârstă de 28 ani, din Slatina, care era încadrat lângă axul drumului pentru a efectuare viraj la stânga.

A intrat în coliziune cu acesta, proiectându-l pe sensul opus de circulație, unde a intrat în coliziune frontală cu ansamblul de vehicule, condus de un alt bărbat de 48 de ani, din Pitești.

Ulterior, ansamblul de vehicule a pătruns pe sensul opus, unde a intrat în coliziune laterală cu un microbuzul care circula din direcția Slatina-Pitești, condus de un tânăr în vârstă de 31 de ani, din judeţul Dolj.

De asemenea, un alt ansamblu de vehicule – format din cap tractor și semiremorca – condus de un bărbat de 46 de ani, din municipiul Giurgiu, nu a păstrat o distanță suficientă în mers față de un alt autoturism, condus de un bărbat în vârstă de 44 ani, din București, intrând în coliziune faţă-spate cu acesta, după care a fost proiectat într-unul dintre vehiculele implicate în eveniment.

În urma accidentului un bărbat, de 49 de ani, din orașul Scornicești a decedat. Totodată, două persoane au fost rănite grav (între care o femeie gravidă în luna a șaptea – n.r.) și alte 13 persoane rănite ușor”, spun poliţiştii, citați de Gazeta Nouă.

Conducătorii auto nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice, mai spun oamenii legii.

Traficul în zonă a fost blocat aproximativ cinci ore. Autoturismele au fost deviate pe câmp de către polițiștii rutieri aflați la fața locului. În schimb, autovehiculele de mare tonaj au rămas blocate pe carosabil.

FOTO: gazetanoua.ro


Citește și:
Poliţist din Olt, accidentat în timp ce efectua cercetări la un alt eveniment rutier


Citește mai multe despre Accident, carambol, judetul olt și Olt pe Libertatea.Hits: 12

Arata mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close