Clik Aici!
Bani Si AfaceriBecaliBusinesscasaconferintacontestatiecotroceniCulturaCultură și Vacanțedan adamescuDe pe FacebookEntertainmentEvenimentfamilieInternationalministerul culturiiPiata ConstitutieiPoliticaStiri interneStiri Romania

Ce le transmite romanilor Dan Diaconescu

Dan Diaconescu a avut zilele acestea prima apariție în fața camerei după ani de zile în care a stat în umbră. Cu toate că a ieșit de mult din penitenciar, fostul patron al televiziunii OTV are interzis de la judecători pentru a apărea pe sticlă sau în interviuri televizate.

Dan Diaconescu a fost filmat în timp ce-și cumpăra flori de la o cunoscută florărie din Capitală și a fost, nu se știe cum, convins să spună o frază despre serviciile respectivei florării. Și a făcut-o în stil magistral, ca pe vremea când își ținea celebrele emisiuni nocturne la OTV.

Fostul șef al OTV  a ieșit din pușcărie, dar are interdicție din partea judecătorilor să apară la TV sau să dea interviuri timp de cinci ani. În acest context, Diaconescu apare extrem de rar în spațiul public și atunci evită presa. Diaconescu a făcut reclama în stilul care l-a consacrat

”Nu ratați florăria Buchetino pentru că nici nu știți ce pierdeți”, a spus Dan Diaconescu zâmbind.

Dan Diaconescu a avut o apariție-surpriză în mediul online. Este prima dată după mulți ani după ce șeful de la OTV apare în public și vorbește în fața camerei.

Cu câțiva ani mai în vârstă și cu destul de multe kilograme mai puțin, Dan Diaconescu și-a păstrat totuși aura de superstar al televiziunii, chiar dacă în cazul de față este vorba despre un testimonial-reclamă pentru o florărie.

Apasa pe imagine pentru a viziona videoclipul cu Dan Diaconescu !

Hits: 62

Etichete
Arata mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close