Ce se va întâmpla cu Victor Slav, după ce Ilinca Vandici a revenit la „Bravo, ai stil! Celebrities”. „Voi ține cont de mai multe aspecte”

După o scurtă perioadă, în care a fost nevoită să stea departe de filmările și atmosfera incendiară de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, Ilinca Vandici a revenit aseară cu forțe proaspete la cârma emisiunii, în gala ofertantă care le-a pus într-o uriașă dificultate pe aspirantele la marele premiu.

 De o surpriză inedită au avut parte cei prezenți în platou, dar și telespectatorii, odată cu anunțul făcut de îndrăgita prezentatoare.

Victor Slav, cel care i-a luat locul temporar, va rămâne prezent în cadrul proiectului, având un rol foarte important, acela de a oferi o steluță în timpul edițiilor săptămânale și două puncte bonus în gale. 

„Voi ține cont de mai multe aspecte când notez concurentele: de postură, de ținută, de discuțiile din culise, de toată prezentarea din platoul emisiunii.

Toate acestea se reflectă într-o steluță bonus în edițiile săptămânale. În gale, voi avea două puncte bonus de oferit unei singure concurente sau le voi împărți pentru două concurente care mi-au atras atenția în sensul cel mai bun”, a declarat Victor Slav. 

Otniela Sandu a părăsit competiția

Moderatoarea competiției a dat vestea tristă, spunând că Otniela nu mai este concurentă la „Bravo, ai stil! Celebrities”, vedeta având probleme de sănătate.

Hits: 2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Stiri Online Din Romania - info-24.ro