Ce spune Denisa Nechifor despre relația cu Adrian Cristea, tatăl fetiței sale. „Am încercat să o țin pe Rania departe”

Denisa Nechifor și Adrian Cristea au trăit în trecut o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi au împreună o fetiță, însă relația lor nu a rezistat și s-au despărțit când Rania era încă mică. Fosta iubită a lui Adrian a vorbit despre ce fel de relație are cu acesta în prezent.

„Sunt subiecte delicate, mai ales când includ copii. Eu cred că orice părinte pentru binele copilului său trebuie să înțeleagă faptul că trebuie privați copiii de tot felul de discuții și lucruri”, a declarat Denisa Nechifor la Antena Stars.

„Am încercat să o țin pe Rania departe de treaba asta. Nici pensie alimentară n-am cerut niciodată pentru că știam că mi-o cheamă pe Rania la tribunal și mi-o pune în fața judecătorilor și i se pun întrebări și chiar n-am vrut să rămână copilul cu așa amintiri”, a mai adăugat Denisa Nechifor la Antena Stars.

Ce spune Denisa Nechifor despre relația cu Adrian Cristea, tatăl fetiței sale. „Am încercat să o țin pe Rania departe”

Chiar dacă s-au despărțit de câțiva ani, Cristea și mama fetiței lui au o relație bună

„Nu avem intersecții, în afară de Rania și poate niște chestii de business, mă mai întreabă ceva, mă mai roagă ceva, eu sunt o persoană foarte activă și știe că mai am conexiuni, mă mai întreabă câte ceva. Vorbim despre familiile noastre, despre mama lui, adică eu și Rania suntem două ființe empatice la nivel de familie. (…)

Nu văd de ce am pierde timpul cu foarte multe discuții, vorbim despre Rania, ce faci, cum ești”, a declarat Denisa Nechifor la Antena Stars, potrivit Spynews.

Hits: 1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Stiri Online Din Romania - info-24.ro