Clik Aici!
EntertainmentStiri Mondene

Ce spune Irina Rimes despre pierderile financiare pe timpul pandemiei. “Înainte de piesa Visele, făceam 250 de lei pe weekend şi tot trăiam fericiţi”

Irina Rimes este una dintre cele mai apreciate artiste, cu un succes impresionant atât în țară, cât și peste hotare. Deși pe timpul pandemiei nu a mai putut susține concerte, interpreta este optimistă și spune că niciodată nu au speriat-o problemele financiare.

”Niciodată nu m-au speriat problemele financiare. Înainte de piesa Visele, făceam 250 de lei pe weekend şi tot trăiam fericiţi.

Anul trecut, aveam tot felul de drumuri, un turneu, pregăteam concurenţii de live-uri la Vocea României. Acum acasă, am ieşit doar pentru sesiuni, filmări sau photo shootinguri”, a spus Irina Rimes, potrivit okmagazine.

Irina Rimes spune că de sărbătorile de iarnă va sta acasă, așa cum s-a întâmplat în ultimele luni, din cauza pandemiei de coronavirus.

”Voi sta acasă, aşa cum am stat în toată această perioadă. Nu cred că voi pleca nicăieri. Voi rămâne acasă şi voi aştepta să treacă pandemia”, a mai spus artista pentru sursa citată.

Hits: 1

Etichete
Arata mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close