Clik Aici!
Retete

Cea mai bună REŢETA DE MICI 2019

Pregătirea compoziţiei durează cel mult 35-40 de minute, iar gătirea micilor în jur de 30 de minute, scrie secretele.com.

Citeşte şi Omletă – Reţeta spaniolă

Ingrediente necesare:

  • 1 kilogram de carne tocată (amestec de porc și vită)
  • 250 de ml de fiertură din oase de vită
  • 4 căţei de usturoi
  • o linguriţă de bicarbonat de sodiu
  • condimente după gust (sare, piper, cimbru, boia)

Mod de preparare

– Deşi vei folosi carne tocată de la bun început, sfatul nostru este să o mai dai o dată prin maşina de tocat sau prin robotul de bucătărie.Este un pas important pentru obţinerea unei paste cât mai moi şi mai omogene. Toarnă treptat fiertura de oase, amestecând continuu. Practic îi frămânți în mod asemănător cu coca de pâine, asta până când carnea se omogenizează cu fiertura.

– Adaugă condimentele dorite şi amestecă viguros pasta de carne, apoi adaugă şi usturoiul pisat în prealabil, şi mai omogenizează preparatul încă o dată. Bicarbonatul trebuie adăugat abia la final. Poţi să şi guşti amestecul, dacă vrei, ca să te asiguri că este suficient de condimentat.

VA DORIM POFTA BUNA!

Hits: 71

Etichete
Arata mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close