Clik Aici!
Divertismentjustin bieberperversirobert downey jr

Celebri şi foarte perverşi. Ce fac în pat starurile planetei? Chiar ele au spus-o!

Astfel au apărut la suprafaţă detalii interzise minorilor despre apucăturile fiecăruia. Dezvăluite chiar de eroii în discuţie.

Spre exemplu Justin Bieber a mărturisit că în timpul unei reprezentații de la Londra, în februarie 2020, el și soția Hailey Bieber au făcut sex „toată ziua”.

Celebrul cântăreţ s-a destăinuit în timp ce răspundea întrebării unui fan despre lucrurile pe care le fac împreună cu plăcere.

„Deci, când sunt cu soția mea, ne place să… Voi băieţii puteți ghici ce facem toată ziua. Este destul de nebunesc. Asta e tot ce facem.

Ne place să vizionăm filme, ne place Netflix și să fim relaxaţi, dar cu siguranță mai mult ne place relaxarea”, a spus artistul canadian.

La rândul său, starul seriei Marvel, Robert Downey Jr, nu a fost deloc sfios când a fost vorba despre obiceiurile sale sexuale. Iconicul actor de la Hollywood a spus-o clar: era un mare fan al masturbării când era tânăr.

Iată formularea folosită de Downey Jr El pentru The Sunday Times, în octombrie 2018: „Am fost un masturbator compulsiv în serie.

Dar a fost cel mai bun lucru care ar fi putut să fie. Am utilizat acel organ și l-am rodat pentru tot ceea ce merita.”

Enrique Martín Morales, cunoscut și sub numele de Ricky Martin, a mărturisit prin 2006 că „adoră să dea dușuri de aur (golden showers)”, adică să urineze pe cineva în timpul sexului.

Ce spune cântăreţul pentru The Daily Beast: „Este atât de sexy, știi, temperatura corpului tău și a apei de duș sunt foarte diferite”

Charlie Sheen, fostul star din serialul „Doi bărbați și jumătate”, a confirmat că s-a culcat cu „cel puțin” 5.000 de femei de-a lungul timpului.

El a făcut mărturisirea în timpul unui interviu cu jurnalştii de la Maxim, unde a susținut, de asemenea, că partenerele sale i-au spus că s-au simţit „atât de bine încât m-ar numi mașina”.

Probabil una dintre acele peste 5000 de partenere i-au dat lui Charlie o teribilă boală. Actorul a dezvăluit în 2015 că a fost diagnosticat cu HIV în timpul unei apariții din emisiunea Today.

sursa: Daily Star

 

Hits: 1

Arata mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close