Ceremonia de decernare a Premiilor Grammy, amânată din cauza răspândirii Omicron

Cea de-a 64-a ediție anuală a premiilor Grammy, care trebuia să aibă loc la finalul acestei luni la Los Angeles a fost amânată ca urmare a răspândirii rapide a variantei Omicron a coronavirusului, au anunţat organizatorii miercuri, potrivit BBC.

Gala era programată să aibă loc pe 31 ianuarie pe o arenă din centrul oraşului Los Angeles şi transmisă în direct de reţeaua CBS, au anunţat organizatorii, precizând că o nouă dată va fi anunţată în curând.

„Având în vedere incertitudinea în ceea ce priveşte varianta Omicron, organizarea spectacolului pe 31 ianuarie include pur şi simplu prea multe riscuri”, potrivit unui comunicat al Academiei, notează BBC.

Nominalizările pentru cea de-a 64-a ceremonie de decernare a premiilor Grammy au fost anunţate în noiembrie.

Muzicianul american de jazz Jon Batiste şi cântăreţul canadian Justin Bieber sunt în fruntea nominalizărilor pentru premiile Grammy. Cu 11 nominalizări, pianistul afro-american şi totodată artist R&B în vârstă de 35 de ani este cu mult în faţa megastarului pop canadian în vârstă de 27 de ani, cu opt nominalizări.

Doja Cat şi H.E.R. au, de asemenea, opt, iar Billie Eilish, şapte. Olivia Rodrigo, o cântăreaţă şi actriţă americană în vârstă de 18 ani, are şapte nominalizări.

Ceremonia din 2021 a Premiilor Grammy a fost, de asemenea, amânată din cauza pandemiei de COVID-19. Ceremonia a fost organizată în martie în loc de luna ianuarie şi a inclus o combinaţie de segmente preînregistrate şi segmente live în faţa unui public restrâns, care a respectat distanţarea socială.

Hits: 1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Stiri Online Din Romania - info-24.ro