Clik Aici!
Politica

Cine e bruneta pentru care Dan Alexa și-a luat un pumn de la Anamaria Prodan | Sport | Libertatea.ro

Ziua de sâmbătă a aparținut Simonei Halep, învingătoare entuziasmantă la Wimbledon, dar seara a fost aprinsă de situația explozivă dintre Dan Alexa și Anamaria Prodan.

În holul de lângă vestiare, la stadionul din Giurgiu, după meciul Astra – FC Botoșani (2-2), s-a petrecut un moment halucinant. Impresara a avut o discuție aprinsă cu antrenorul pe care l-a lovit cu pumnul peste obrazul stâng.

Anamaria Prodan îl lovește cu pumnul pe Dan Alexa

Răzbunare de față cu lumea

De la ce a pornit totul? O criză de gelozie, au scris multe publicații, mai ales că tabloidele au relatat în ultima vreme de o relație mai mult decât apropiată între Dan și Anamaria.

Iar situația se pare că a degenerat din cauza unei brunete focoase, cu forme apetisante, prezentă și ea la meci, lucru care a înfuriat-o pe managera lui Alexa. Și nu doar prezența la partidă, ci și în viața intimă a antrenorului de 39 de ani. Care se pare că trăiește o adevărată poveste de amor cu această domnișoară, pe numele ei Andrada!

Ar fi o relație de durată, iar Anamaria l-a pedepsit pe Dan. De față cu reprezentanții presei și alți martori oculari ce au putut vedea prin sticla ușilor scena care i-a lăsat cu gura căscată.

Au ieșit împreună!

Prodanca, 46 de ani, a vizionat partida, înainte, alături de patronul Astrei, Ioan Niculae, iar la final s-a dezlănțuit la adresa antrenorului, stupefiat de ceea ce i se întâmplă, mai ales că el observase că sunt oameni în jur.

Bruneta a fost și ea la meci, apoi la final a venit în zona vestiarelor. Dan, Anamaria și Andrada au ieșit apoi împreună de la vestiare. El încă afectat de tot ceea ce i s-a întâmplat, Ana cu privire superioară și fiind sigură pe situație, pupându-l pe cel pe care l-a lovit și salutând-o pe Andrada fără să se uite la ea, bruneta încercând să evite contactul cu presa.

”N-a fost nimic, vorbeam de transferuri, hai să fim serioși! Am citit și eu. Aveți să mă întrebați ceva de fotbal”, a încercat Alexa să pareze. Apoi, Ana a plecat cu limuzina, în timp ce Dan și Andrada s-au reunit spre zona ieșirii din stadion, după ce-am mers separat o perioadă.

Reacție pe măsura pumnului

Reacția impresarei a fost fulminantă, apoi, pentru Cancan: „Eu sunt mai nervoasă, mai vulcanică. Sunt obișnuită să fiu numărul 1 în presă și în sport. Am simțit că-mi ia fața Halep! M-am gândit să scrie presa despre mine în ziua în care a câștigat ea Wimbledonul. Glumesc… Am avut o discuție despre două transferuri mai nereușite. Atât”. 

Foto: Capturi Sport.ro, Telekomsport.ro


Citește și:

Momente halucinante cu Anamaria Prodan și cu Dan Alexa: impresara l-a lovit pe antrenor de i-au zburat pletele!

Citește mai multe despre Anamaria Prodan, Dan Alexa și Scandal pe Libertatea.Hits: 10

Arata mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close