Cine este Alex Delea de la „Survivor România” 2022. Războinicul are 25 de ani și este pasionat de tatuaje

Alex Delea este unul dintre concurenții de la „Survivor România” 2022, care începe pe 16 ianuarie la Pro TV. Tânărul are 25 de ani și a pornit încrezător spre Republica Dominicană, acolo unde se va desfășura cea mai dură competiție.

Alex Delea de doar 25 de ani este component al echipei Războinicilor şi a plecat în Republica Dominicană pentru a-şi testa limitele şi, de ce nu, pentru a pune mâna pe marele premiu. Băiatul este pasionat de tatuaje şi bodybuilding şi, recent, a postat fotografii cu evoluţia sa.

alex-delea-1Icon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

La 18 ani era un tânăr ca oricare altul, dar de când s-a apucat intens de sport şi a petrecut mult timp în sala de forţă şi-a transformat trupul în unul musculos, demn de concursurile de culturişti.

Alex Delea a fost cooptat în echipa Războinicilor de la Survivor, alături de Liviu Mihalca – dansator profesionist, Relu Pănescu – antreprenor, Ionuț Popa – antrenor personal, Elena Matei – bucătar, Ana Dobrovie – dansatoare, Blaze – vlogger, Angela Forero – medic veterinar, Alexandru Nedelcu – fotbalist, Ștefania Ștefan – online streamer, Alexandra Duli – manager și Ramona Crăciunescu – curier.

Hits: 4

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Stiri Online Din Romania - info-24.ro