Cine este Liviu Mihalca, Războinicul de la „Survivor România” 2022. Tânărul de 22 de ani s-a antrenat pentru marea provocare

Liviu Mihalca are 22 de ani și este unul dintre concurenții de la „Survivor România” 2022, show ce se va difuza începând cu 16 ianuarie la Pro TV. După săptămâni întregi de antrenamente intense, concurenții de la Survivor România 2022 sunt pregătiți să ajungă în Republica Dominicană.

La final, câștigătorul se va întoarce acasă mai bogat cu 100.000 de euro! Unul dintre Războinicii de la Survivor România 2022 este Liviu Mihalca. Tânărul are 22 de ani și se iubește de mai mult timp cu Raluca. Potrivit informațiilor postate de el pe Facebook, cei doi formează un cuplu din 2017.

liviu-mihalca-683×1024-1Icon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Este dansator profesionist și nu evită să le împărtășească internauților imagini de la spectacole sau de la antrenamente. Liviu Mihalca, Războinicul de la Survivor România 2022, este un mare iubitor al dansului popular.

Zilele trecute, PRO TV anunță că din echipa Războinicilor de la „Survivor România” 2022 fac parte: Elena Matei – bucătar, Liviu Mihalca – dansator profesionist, Relu Pănescu – antreprenor, Ionuț Popa – antrenor personal, Alex Delea – barman, Ana Dobrovie – dansatoare, Blaze – vlogger, Angela Forero – medic veterinar, Alexandru Nedelcu – fotbalist, Ștefania Ștefan – online streamer, Alexandra Duli – manager și Ramona Crăciunescu – curier.

Hits: 1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Stiri Online Din Romania - info-24.ro