Cine este Relu Pănescu de la „Survivor România” 2022. Concurentul din echipa Războinicilor e fost politician

Relu Pănescu este noul concurent de la „Survivor România” 2022 și face parte din echipa Războinicilor. El este cel mai în vârstă participant la show-ul difuzat de PRO TV.

În vârstă de 50 de ani, Relu Pănescu de la „Survivor România” 2022 locuiește în Arad și a plecat în Republica Dominicană pentru a își depăși limitele. Concurentul din echipa Războinicilor este căsătorit din septembrie 2016 cu Cerasela.

Este antreprenor, însă înainte a fost politician. Relu Pănescu a fost deputat PSD, iar după ce a ieşit din această funcţie a continuat să susțină partidul, scrie stiridirecte.ro. Pe una dintre rețelele de socializare, concurentul din echipa Războinicilor a postat imagini în care apare alături de animale sălbatice extrem de periculoase. Înainte de a i se lua telefonul și a începe competiția, Relu Pănescu de la „Survivor România” 2022 a transmis un mesaj.

„Dragilor, cu această ocazie, vreau să vă anunț oficial, că sunt unul dintre cei care fac parte din echipa Războinicilor, în cadrul reality show-ului Survivor România 2022. Vreau să vă rog, dacă veți avea timpul necesar la dispoziție, să mă urmăriți la PRO TV, din data de 16.01.2022, totodată pe profilul de Facebook, Instagram, TikTok, pentru a vedea ceea ce se petrece acolo, împreună cu familiile voastre (mama, tata, frate, soră, soț, soție, copii), împreună cu toate neamurile voastre, împreună cu iubiții, iubitele voastre, împreună cu toți prietenii, amicii, cunoștințele, vecinii, colegii și colaboratorii voștri, să mă încurajați, să fiți alături de mine, să mă susțineți, iar când va fii cazul să mă votați, dar numai dacă merit. De asemenea, vă rog să distribuiți mesajul meu. Vă mulțumesc din suflet, pentru atenția acordată și pentru fidelitate. Vă pup și vă îmbrățișez cu drag! Războinicul PĂNESCU RELU”, a scris concurentul din echipa Războinicilor pe una dintre rețelele de socializare.

Relu Pănescu este pasionat de călătorii. Acesta a vizitat multe locuri din lume, iar experiența la „Survivor România” va fi una de neuitat pentru el.

cine-este-relu-panescu-de-la-survivor-romania-2Icon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

24 de concurenți luptă pentru marele premiu de 100.000 de euro la „Survivor România”

„Survivor România” este competiția care demonstrează că imposibilul nu există, care îi împinge pe concurenți în situații la care nici nu se gândeau când venea vorba despre procurarea hranei și a apei sau pregătirea adăpostului! Noul sezon aduce la start lupta dintre două triburi: FAIMOȘI și RĂZBOINICI! Concurenții se vor confrunta zi de zi în provocări dintre cele mai diverse pentru imunitate și avantaje. Învingătorii își vor asigura liniștea în competiție, dar și resursele necesare vieții acolo, în timp ce învinșii se vor vedea nevoiți să treacă prin consilii de eliminare, dar și prin suferința unor lipsuri și mai mari.

Fiecare dintre cele două echipe este formată din 12 membri, 6 băieți și 6 fete, care vor da tot ce au mai bun pentru a câștiga titlul de SURVIVOR și marele premiu de 100.000 de euro. 

Hits: 1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Stiri Online Din Romania - info-24.ro