Cine este soacra Simonei Halep. Mama lui Toni Iuruc, Genica, deține mai multe afaceri

Simona Halep s-a căsătorit pe 15 septembrie cu Toni Iuruc într-un local de fițe de la malul mării. Alături de cei doi au fost părinții jucătoarei de tenis, dar și soacra Simonei Halep, Genica. Mama lui Toni Iuruc nu este străină de lumea afacerilor.

Mulți au fost curioși să afle cine este soacra Simonei Halep. O prezență discretă, Genica Iuruc a fost alături de fiul ei în ziua cea mare. Mama lui Toni Iuruc a rămas văduvă în urmă cu aproximativ 11 ani, iar de atunci ea nu a mai dorit să-și refacă viața alături de niciun alt bărbat.

La cununia civilă a Simonei Halep, soacra a fost foarte emoționată și a avut o prezență discretă. Genica Iuruc a purtat costum colorat la care a asortat bijuterii aurii.

Părinții Simonei Halep și mama lui Toni Iuruc

Cine este soacra Simonei Halep

Mama lui, Genica Iuruc, este cunoscută în domeniul imobiliarelor de lux din București, fiind o mare afaceristă. Soacra Simonei Halep conduce o firmă care are în proprietate mai multe spații în București și le-ar închiria. Genica Iuruc ar deține un bloc întreg pe Aleea Privighetorilor, în proximitatea Grădinii Zoologice din Băneasa, potrivit Wowbiz.

De asemenea, mama lui Toni Iuruc ar mai avea câteva terenuri în Otopeni, unde ar fi construit o clădire de birouri și un spațiu de depozitare.

Simona Halep s-a căsătorit cu Toni Iuruc

Jucătoarea de tenis Simona Halep, 29 de ani, s-a căsătorit miercuri, 15 septembrie, la Constanța cu omul de afaceri Toni Iuruc, cu care trăiește o poveste de dragoste de doi ani. Bărbatul a cerut-o de soție în această vară, iar miercuri au oficializat căsătoria. 300 de persoane sunt invitate la petrecerea organizată la un local de lux din stațiunea Mamaia.

Sportiva a luat numele soțului său, iar acum în buletin va fi trecută Simona Halep-Iuruc. Jucătoarea de tenis s-a distrat până la ora 2 la cununie, atunci când petrecerea s-a încheiat. Ceremonia a avut loc pe malul mării, în localul deținut de nașul lor, Dani Caramihai.

FOTO: Marian Sterea

Hits: 1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Stiri Online Din Romania - info-24.ro