Clik Aici!
EntertainmentStiri Mondene

Cine sunt jurații „Românii au talent 2021”. Andi Moisescu, încântat de noul sezon. „Pentru mulți dintre artiști, aceasta este șansa evadării într-o lume mai bună”

„Românii au talent 2021” începe vineri seara, 5 februarie, la Pro TV, cu o schimbare importantă la masa juriului. Alexandra Dinu este cea care i-a luat locul lui Mihai Petre, iar apariția vedetei este cu adevărat spectaculoasă. Și în acest sezon,  Andi Moisescu, Andra, Florin Călinescu și Alexandra Dinu i-au jurizat pe acei concurenți care și-au luat destinul în mâini și au vrut să fie cunoscuți celor de acasă prin talentul lor.

Cine sunt jurații „Românii au talent 2021”, unul dintre cele
mai așteptate show-uri de divertisment

Anul acesta, la masa juriului se vor afla, Andra, Andi Moisescu, Florin Călinescu și actrița Alexandra Dinu, cea care îl va înlocui pe Mihai Petre.

Andra, care se află la masa juriului ”Românii au talent încă din primul sezon, a făcut câteva dezvăluiri despre noua ediție.

 „Acest an va fi unul spectaculos, sunt sigură că momentele vor fi de nota 10, pentru că este al zecelea sezon! Sezoanele de până acum le-au dat încredere oamenilor că Românii au Talent este scena unde orice vis devine realitate, orice este posibil.

Noi, jurații, ne bucurăm de toate momentele, sunt convinsă că și cei de acasă, ca și noi, se bucură la fel de mult de acest show”, a declarat Andra.

„Televiziunea a fost prima mea pasiune, dar când am descoperit filmul, am știut că locul meu era acolo.

Cine sunt jurații „Românii au talent 2021”. Andi Moisescu, încântat de noul sezon.  „Pentru mulți dintre artiști, aceasta este șansa evadării într-o lume mai bună”

În ultimii ani, am primit numeroase propuneri din televiziune, dar nu am simțit că era nici locul și nici timpul potrivit.

Am știut mereu că va veni o zi când voi reveni în televiziune, iar când am primit propunerea pentru Românii au talent, cel mai bun show de entertainment, am știut că ACUM este momentul!

Este o nouă experiență pe care o aștept cu entuziasm. Abia aștept să povestesc despre această perioadă odată ce vom începe treaba!”, a spus Alexandra Dinu, juratul de la la Pro TV.

”Pentru mulți dintre artiști, aceasta este șansa evadării într-o lume mai bună”, așa descrie juratul Andi Moisescu scena de la Românii au talent.

Ce se va întâmpla în prima ediție „Românii au talent”,
sezonul 11

De la 20:30, magia talentului ne va face să visăm, ne va
readuce încrederea că totul va fi bine și că putem depăși orice barieră atunci
când credem în noi!

Cine sunt jurații „Românii au talent 2021”. Andi Moisescu, încântat de noul sezon.  „Pentru mulți dintre artiști, aceasta este șansa evadării într-o lume mai bună”

 Concurenți care și-au
dorit de mult timp să vină în fața juraților, au demonstrat că pot găsi partea
bună și în astfel de perioade și au profitat de timpul liber pentru a-și îndeplini
un vis.

„De ani de zile de când există show-ul nu apucam să ajungem
pentru că ori plecam ori abia veneam în țară. Să fim în fața publicului
românesc, ne bucură”, vor spune membrii unei familii, soț și soție. Ce moment
au pregătit și ce reacții vor stârni, descoperim curând.

Un concurent va depăși limitele imposibilului și îi va face
pe jurați să rămână fără respirație cu un număr cunoscut la nivel mondial!

Un moment greu de uitat va primi și comentarii pe măsură de
la maestrul Florin Călinescu: ”Faptul că tu ai pus în pagină acest lucru
demonstrează că omul nu are limite”. Să fie oare unul dintre concurenții pe
care-l vom vedea și în etapele următoare?

Prima ediție va aduce reprezentații care o vor impresiona pe noua jurată a show-ului.

Alexandra Dinu, proaspăt întoarsă de pe cele mai înalte culmi ale filmului pe cea mai mare scenă a talentului, se va lăsa vrăjită de ceea ce va vedea și își va declara admirația pentru munca celor din fața ei: „Sunt momente când nu există cuvinte pentru a verbaliza emoția pe care o trăiești”.

Hits: 1

Etichete
Arata mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close