Claudia Pătrășcanu, despre amânarea termenului de divorț. „Gabi nu chinuie un singur om, ci trei”

Claudia Pătrășcanu a făcut declarații neașteptate despre amânarea termenului de divorț. Cântăreața a spus că nu va renunța niciodată la copiii ei, dar este dispusă să renunțe la pensia alimentară oferită de Gabi Bădălău, tatăl băieților săi.

„E mai important pentru el să-și trimită copiii la expertize decât să terminăm totul și să-mi spună la ce să renunț și voi renunța. 

Chiar dacă nu sunt eu în măsură să le iau acest drept și nici el, eu pot să renunț și la pensia lor, la orice pentru liniștea lor, dar la copiii mei nu voi renunța niciodată”, a declarat Claudia Pătrășcanu, pentru Cancan.ro.

Claudia Pătrășcanu, despre amânarea termenului de divorț. „Gabi nu chinuie un singur om, ci trei”

„Gabi nu chinuie un singur om, ci trei. A cerut o expertiză psihologică în instanță, și-a ales psihologul și își supune copiii la ceva ce nu merită.

Consider că decizia lui este o traumă și o prostie părintească și nu o voi accepta în stilul lui șantajist și chinuitor. Am fost amenințată și șantajată:

«Dacă te muți în București cu copiii, renunț și nu-i mai duc la psiholog. Dacă, însă, continui să nu vrei, o să te țin și în acest proces încă doi ani de acum înainte și, da, vor merge și copiii la psiholog»”, a dezvăluit Claudia, potrivit sursei amintite mai sus.

Hits: 1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Stiri Online Din Romania - info-24.ro