Clik Aici!
EntertainmentStiri Mondene

Claudia Pătrășcanu susţine că trăiește un coșmar din pricina fostului soț. Artista a transmis un mesaj disperat. “Mă amenință că îmi vor lua copiii”

Claudia Pătrășcanu, fosta soție a lui Gabi Bădălău, a postat un mesaj dureros pe contul de socializare, unde face dezvăluiri neașteptate despre tatăl celor doi băieți ai ei și familia acestuia. Vedeta are doi copii cu Gabi Bădălău, iar aceştia au rămas în grija tatălui.

Claudia Pătrașcanu a cerut ajutorul oamenilor, pe reţelele de socializare și susține că trăieşte un coşmar din pricina fostului său soţ, fiind ameninţată de familia acestuia şi nefiind lăsată să îşi vadă copiii.

“Ajung să scriu acest mesaj cu gândul că cineva va înțelege ce trăiesc eu în aceste momente cu Fam Bădălău, cu sora fostului meu soț, mama acestuia, soțul și întreaga familie mă abuzează emoțional, mă amenință că îmi vor lua copiii, îmi trimit mesaje grave fără să aibă dovezi, nu le permit copiilor să vorbească cu mine, tatăl lor îi lasă în grija familiei și tot timpul sunt nevoită să iau legătură cu copiii mei să-i aud prin diferite persoane”, a scris Claudia Pătrășcanu pe Facebook.

“Sunt acea mama disperată care se judecă într-o instanță pentru copiii ei, care are încredere în justiția noastră și care sper să facă dreptate ca acești copii să crească lângă mama lor, așa cum e dat de Dzeu”, mai scrie Claudia Pătrășcanu.

“Toți cei care mă cunoașteți în toți acești ani ca om public, mamă, care vedeți mesajul meu cu disperare, am nevoie de oameni cu suflet să pot scăpa de acești oameni care spun peste tot că mă vor în pământ!”, a mai spus Claudia Pătrășcanu pe rețeaua de socializare.

Claudia Pătrășcanu se simte abuzată emoțional

Claudia mărturisește că îşi doreşte să trăiască alături de copiii ei, în liniște.

“Nu pot pune, încă, acele mesaje pe care soțul și sora lui mi le trimit și mă abuzează emoțional, dovezi grave pe care le am din timpul căsniciei, ci nu numai și din tot ce trăiesc acum, gândindu mă doar la copii.

Mă amenință că mi vor lua ei copiii pentru că sunt o mamă de la care copiii mei nu au ce învăța… eu cred că acești copii minunați doar de la mine au ce învăța și ei știu asta prea bine, dar mare păcat că au atâta vrajbă pentru mine.

Nu le-am făcut nimic, doar vreau să fiu lăsată să-mi cresc copiii în liniște și să-i duc pe un drum bun, să știu de ei când fac un vaccin, dacă sunt bine și să le spun că îi iubesc, vreau să fiu lăsată să vorbesc cu ei și să înțeleagă pentru totdeauna că sunt mama lor, orice rău ar dori ei pentru mine”, a mai scris fosta soție a lui Gabi Bădălău.

“Acești oameni fără frică de Dzeu și fără scrupule nu înțeleg sentimentul de mamă, nu încetează, ci doar vor să-mi facă rău prin tot felul de mijloace nedrepte! Vă rog, fac acest apel public în ideea că cineva mă vă auzi și mă v-a ajuta să se facă dreptate și să iasă la suprafață și alte adevăruri care se știu și nu s-au auzit.

Sunt acea mamă singură, încolțită de acești oameni fără inimă și scrupule, fără să cunoască sentimentul MAMA!

Rugați-vă pentru mine ca Dumnezeu să le dea gânduri bune și să mă lase să-mi cresc copiii în liniște și cu demnitate!”, și-a încheiat Claudia Pătrășcanu mesajul disperat.

Hits: 1

Etichete
Arata mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close