Clik Aici!
ŞtiriStiri Externe

Condamnați la închisoare după ce și-au omorât bebelușul pentru că le-a întrerupt partida de sex

Luke Morgan și Emma Cole întrețineau relații intime când bebelușul lor, Tyler, în vârstă de două luni, a început să plângă.

Plânsul copilului l-a scos din minți pe Luke Morgan, care a început să-l lovească pe copil până acesta a încetat să mai plângă, după care s-a întirs să facă sex cu partenera sa.

Dimineață, Emma Cole a observat că bebelușul nu era deloc bine și a sunat imediat la serviciul de urgență. Până la sosirea echipejului, femeia a încercat să-l resusciteze ea pe copil, deși nu avea cunoștință despre cum se face această manevră.

Ajunși la locuința celor doi din Burntwood, medicii n-au făcut decât să constate moartea bebelușului.

În urma investigațiilor s-a stabilit că bebelușul suferise numeroase leziuni în urma loviturilor primite și că avea coastele rupte ca urmare a încercării nereușitre a mamei lui de a-l resuscita.

De asemenea, s-a strabilit că în ziua tragediei cei doi consumaseră alcool.

Cei doi britanici au fost judecaâi, iar în data de 21 iunie și-au primit sentința. Luke Morgan a fost condamnat la opt ani de închisoare, în timp ce Emma Cole a primit o condamnare la cinci ani de închisoare.


Citește și:

Mama adoptivă a Sorinei: „Ne-a povestit că o învățau cum să se comporte, să refuze să plece”. Ce spune despre imaginile de vineriArata mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close