Clik Aici!
coronavirusEvenimentmetrorexmetrou

Coronavirus la metrou. Este oficial: Metrorex a mai luat o măsură-cheie

Conform Agerpres, călătorii pot plăti cu cardul bancar contactless direct la porţile de acces în 43 de staţii din Bucureşti.

Sistemul a fost dezvoltat cu suportul tehnic al BCR şi este integrat la nivelul fiecărei porţi de acces. Totodată, acesta utilizează tehnologii ce permit ca atât plata călătoriei, cât şi deblocarea porţilor de acces să fie extrem de rapide.

Ce trebuie făcut? Călătorii trebuie să apropie orice card bancar sau dispozitiv electronic (card fizic, telefon sau ceas inteligent) contactless de tip Mastercard sau VISA, indiferent de banca emitentă, după care vor primi mesajul de „Acces liber”.

Mai trebuie amintit că în ceea ce priveşte costul unei călătorii rămâne acelaşi, tariful rămâne neschimbat (2,5 lei) şi nu există comisioane bancare. În situaţia în care un călător doreşte să achite mai multe intrări cu acelaşi card trebuie să apese, începând cu a doua tranzacţie consecutivă, tasta „+” de pe ecranul turnichetului.

În acest context amintim una dintre ştirile importante ale acestei zile: un doctor chinez foarte cunoscut a dat lumii o veste îngrijorătoare în actualul context al crizei de Coronavirus. În afară de fumători, o altă categorie este foarte expusă celor mai mari riscuri.

În prezent, mai mult de 113.000 persoane au contractat Coronavirus în mai mult de 100 ţări, iar numărul morţilor este mai mare de 4.000.

 

 

Hits: 12

Arata mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close