Clik Aici!
anuntcoronavirusEvenimentgorjgrupul de comunicare strategicaguvernMatei Balșnegativprigoriaprimul pacienttestvindecat

Coronavirus. Vestea care uimește România! Nu mai există nicio îndoială

”Pacientul din Gorj care este internat la Institutul Național de Boli Infecțioase „prof. Dr. Matei Balș” a fost retestat pentru noul coronavirus  în cursul acestei zile. Rezultatul testului este negativ. Urmare a acestui rezultat, pacientul este considerat vindecat și poate fi externat.

Amintim că testarea de astăzi este a doua care are rezultat negativ, primul test care a arătat că bărbatul nu mai este purtător al virusului fiind făcut ieri, 28 februarie”, se arată într-un comunicat al Grupului de Comunicare Strategică din cadrul Guvernului.

Bărbatul a fost depistat pozitiv cu virusul COVID-19 (coronavirus) în urmă cu trei zile, mai exact în data de 26 februarie. În continuare, familia sa va rămâne în izolare la domiciliu până la trecerea perioadei de incubație a virusului – 14 zile, se mai arată în același document.

Până sâmbătă, 29 februarie, la nivel național, în 3 dintre cele 5 centre de testare (București, Timișoara și Cluj-Napoca), au fost analizate probe de la 351 de persoane pentru care existau suspiciuni că ar fi putut contracta virusul COVID-19 (coronavirus). Dintre acestea, 3 au ieșit pozitive, restul de 348 fiind negative, mai transmite Grupul de Comunicare Strategică din cadrul Guvernului.

Hits: 7

Arata mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close