Clik Aici!
Entertainment

Cristi Borcea a spus adevărul despre relația lui cu cei 9 copii. Cum vede Valentina Pelinel această situație „Am grijă să vorbesc zilnic cu ei”

Cristi Borcea are 9 copii și este un tată mândru și fericit de realizările lui. În prezent, acesta este căsătorit cu Valentina Pelinel și au împreună trei copii. Cei doi au acordat un interviul pentru revista Okmagazin, unde au vorbit despre cum se înțelege afaceristul cu cele mai importante ființe din viața lui. Până acum, acesta a fost căsătorit cu Mihaela Borcea și cu Alina Vidican.

„Sunt atât de fericit că toți copiii mei se înțeleg bine între ei și comunică constant, chiar dacă trei locuiesc în America.

Este cea mai mare realizare a mea şi sunt mândru că am această familie extinsă. Am grijă să vorbesc zilnic cu ei.

Dar faptul că toţi copiii mei se înţeleg bine, se sprijină şi au legat o relaţie atât de strânsă este pentru mine cel mai preţios cadou”, a spus Cristi Borcea pentru okmagazin.

„Copiii vorbesc pe video-call foarte des şi se interesează unii de alţii. Se văd în vacanţe sau ori de câte ori este posibil. Lui Cristi îi plac copiii foarte tare şi e foarte sensibil, îi ţine uniţi, ei trebuie să se aibă unii pe alţii”, a adăugat și Valentina Pelinel.

Hits: 1

Etichete
Arata mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close