Cu ce se ocupă Marius Elisei, partenerul Oanei Roman: „Este sursa noastră principală de venit”

De când s-au împăcat, Oana Roman și Marius Elisei se înțeleg mai bine ca niciodată. Cu ce se ocupă vedeta știe toată lumea, însă mulți au fost curioși să afle cu ce se ocupă partenerul acesteia.

Oana Roman a răspuns pe una dintre rețelele de socializare tuturor curiozităților fanilor ei. Vedeta a fost întrebată cu ce se ocupă Marius Elisei. Fără să stea prea mult pe gânduri, fosta prezentatoare TV i-a răspuns persoanei respective precizând că au o afacere cu haine.

„Cred că am explicat de foarte multe ori că avem o afacere de care ne ocupăm amândoi și care este sursa noastră principală de venit”, a explicat Oana Roman pe Instagram.

După ce au semnat actele de divorț, Marius Elisei s-a răzgândit și a făcut tot ce i-a stat în puteri să o împace pe mama fetiței sale. Oana Roman i-a mai dat încă o șansă partenerului ei de viață, astfel că s-au împăcat, iar relația lor funcționează mai bine ca niciodată.

Deși nu mai sunt soț și soție, Oana Roman și Marius Elisei aveau un plan să organizeze o reînnoire a jurămintelor, însă evenimentul a fost amânat din cauza pandemiei.

Fiica lui Petre Roman a mai fost întrebată dacă este fericită, iar ea a mărturisit că este recunoscătoare pentru tot ce are. De asemenea, Oana Roman a spus că se ghidează după un principiu pe care l-a învățat de la tatăl ei.

„Sunt recunoscătoare pentru tot. Sunt recunoscătoare pentru familia pe care o am, pentru tot ce am reușit să construiesc în viața asta și pe principiul pe care l-am învățat de la tata: ce este mai bun d-abia de acum urmează!”, a răspuns vedeta.

Fiica Oanei Roman a fost afectată de divorțul părinților

Isabela, fiica de 7 ani a cuplului, a suferit cumplit când a aflat de despărțirea părinților. Acum, micuța încearcă să uite acele momente din viața ei și să se bucure că îi are, din nou, pe părinții săi alături. Invitată într-o emisiune la Antena Stars, Oana Roman a dezvăluit ce i-a spus recent fiica sa, vorbe care au emoționat-o.

„Pentru ea a fost un lucru extraordinar faptul că am reușit să reparăm ceva ce stricasem amândoi. Pentru ea a însemnat foarte mult lucrul ăsta și e mult mai echilibrată, pentru că pentru ea a fost un șoc foarte mare faptul că noi ne-am despărțit. Vrea să uite cumva. Zilele trecute ne-a spus că tati a fost cu noi de Revelion, dar Marius nu a fost cu noi de Revelion. (…) Ea vrea să creadă că el a fost cu noi. Ea refuză să-și mai amintească de momentele în care noi nu eram împreună”, a spus Oana Roman.

Hits: 2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Stiri Online Din Romania - info-24.ro