Clik Aici!
dragneaFapt diversirina tanasepastepetrecere

Cu cine va petrece sărbătorile de Paște logodnica lui Dragnea

Dragnea şi logodnica sa nu s-au mai văzut de când a fost decretată starea de urgenţă în România din cauza pandemiei de coronavirus.

Cei doi vorbesc la telefon, însă nu s-au mai văzut faţă în faţă. În timpul stării de urgenţă persoanele încarcerate nu mai pot intra în contact cu apropiaţii pentru ca boala infecţioasă provocată de noul coronavirus să nu pătrundă în sistemul penitenciar.

Pentru că este departe de viitorul ei soţ, Irina Tănase petrece Paştele alături de Sânziana, buna sa prietenă. Iubita lui Liviu Dragnea a publicat pe contul ei de Instagram o fotografie în care apare alături de prietena ei. Cele două tinere sunt zâmbitoare, chiar dacă se află în autoizolare.

Potrivit RomâniaTV, în 2019, Liviu Dragnea a mărturisit că a avut pe masă „doar produse româneşti”.

„De sărbători stau cu Irina, cu familia. De data asta în toată sărbătoarea Paştelui, acum sunt în post, în prima zi de Paşte, a doua zi, a treia, o să avem pe masă numai produse româneşti. Nu o să am roşii aşa-zis proaspete, dar am roşii în bulion făcute de noi acasă, în rest, numai produse româneşti şi o să stau, o să încerc să mă bucur de linişte şi de cei dragi”, spunea Dragnea, în 2019.

După Paşte, pe 27 mai 2019, Liviu Dragnea a fost condamnat la trei ani şi şase luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la Direcția pentru Protecția Copilului Teleorman.

Hits: 8

Arata mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close