Clik Aici!
EntertainmentStiri Mondene

Cum a reacționat bunica Andreei Bălan atunci când a aflat că nepoata ei a divorțat de George Burcea. Întâlnire emoționantă între cele două

Andreea Bălan și bunica ei, singura care i-a mai rămas în viață, au o relație specială. De altfel, femeia a fost prezentă la nunta nepoatei sale, iar atunci când artista a văzut-o la biserică, a izbucnit în lacrimi. Din păcate, căsnicia vedetei a rezistat doar un an.

Bunica Andreei Bălan a fost surprinsă să afle că nepoata ei s-a despărțit de soț, însă a încurajat-o cum a putut mai bine, sfătuind-o să fie puternică.

„Nu e nici bine, nici rău. Asta e. Du-te nene, că mai sunt bărbați”, a spus femeia încurajând-o pe nepoata sa, potrivit Spynews.

În urmă cu mai bine de o săptămână, Andreea Bălan a ajuns de urgență la spital, din cauza unor dureri abdominale puternice.

„Neața dragilor. Vreau să vă spun că sunt bine! M-am internat în spital luni seară cu dureri abdominale foarte mari. În urma investigațiilor, doctorii au descoperit un abces abdominal!

Marți ar fi trebuit să mă operez, dar am avut mare noroc și cu puțin timp înaintea operației programate, medicii au reușit drenarea lui. Acum sunt sub tratament și observație”, a anunțat Andreea Bălan pe contul de socializare, în urmă cu câteva zile.

Hits: 1

Etichete
Arata mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close