Clik Aici!
EntertainmentStiri Mondene

Cum arată David Beckham la 46 de ani, la bustul gol. Fostul fotbalist are corp atletic

David Beckham e unul dintre cei mai cunoscuți sportivi la nivel internațional nu doar pentru calitățile lui sportive, dar și pentru felul în care arată. Recent a împlinit 46 de ani și se mândrește cu corpul lui atletic.

Fostul fotbalist englez David Beckham a fost desemnat de revista „People” cel mai sexy bărbat în viaţă pe anul 2015. Pe atunci avea 40 de ani. Vremea a trecut, lumea s-a schimbat, însă nu și starul.

Cum arată David Beckham la 46 de ani, la bustul gol. Fostul fotbalist are corp atletic
Victoria și David Beckham în 2004

Continuă să atragă atenția și acum. Pe data de 2 mai a împlinit 46 de ani și a sărbătorit în Florida alături de familie, de soția Victoria și de cei patru copii ai lor, Brooklin, Romeo, Cruz și Harper.

De la Victoria Beckham a primit un mesaj de suflet. „Pentru un soţ foarte special şi cel mai incredibil tată, la mulţi ani! Te iubim foarte mult”, a scris vedeta pe rețelele de socializare.

Ce atrage atenția însă e fizicul fostului fotbalist la 46 de ani. Recent, acesta a pozat la bustul gol alături de copiii lui. Are corpul plin de tatuaje, dar atletic.

david beckham are 46 de ani (4)Icon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Victoria și David Beckham, căsătoriți de 22 de ani

În anul 1996, Victoria, cunoscută ca Posh Spice, era pe culmile gloriei – trupa în care cânta, Spice Girls, avea milioane de fani și concerta în toată lumea. Ar fi putut avea orice bărbat și-ar fi dorit, dar providența a făcut ca artista să-și însoțească prietena și colega de trupă, pe Mel C., la un meci de fotbal, unde avea să-și cunoască sortitul.

Prince Charming al Victoriei s-a dovedit a fi chiar faimosul David Beckham, care juca atunci pentru Manchester United și pe care l-a cunoscut în barul unde jucătorii își sărbătoreau victoria. El – amețit de glorie, ea – ușor amețită de alcool, scrie viva.ro.

Cum arată David Beckham la 46 de ani, la bustul gol. Fostul fotbalist are corp atletic
David și Victoria s-au căsătorit în 1999

„În primele trei luni, a fost extraordinar, pentru că nimeni nu a aflat că noi doi eram împreună. Ne plăcea la nebunie asta, fiindcă reușeam să ne furișăm.

Primul nostru sărut s-a petrecut în parcarea unui restaurant. Obișnuiam să mergem în diverse locuri și să petrecem cât mai mult timp împreună. Aceea a fost o perioadă grozavă în relația noastră”, se povestea într-un interviu fostul fotbalist.

Foto: Hepta, Instagram

Hits: 1

Etichete
Arata mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close