Cum s-a îmbrăcat soția lui Dani Oțil la botez. Gabriela Prisăcariu a atras toate privirile

Duminică, 24 octombrie, Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu și-au botezat băiețelul, pe Luca Tiago, iar evenimentul a fost organizat în mare secret. Cei doi părinți au publicat primele fotografii de la eveniment, iar soția prezentatorului TV a surprins pe toată lumea cu ținuta ei.

Gabriela Oțil a ales o ținută specială pentru ziua în care bebelușul ei a fost creștinat. Tânăra, care a născut pe 10 septembrie, a îmbrăcat un costum de un roșu aprins, cu un decolteu extrem de generos și și-a purtat părul prins într-o coadă la spate.

botez-1Icon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Soția lui Dani Oțil a fost tot timpul cu ochii pe fiul ei, Luca Tiago, chiar și atunci când copilul era în brațele preotului. Scos din cristelniță, bebelușul a primit aplauze. „Micul meu șef”, a scris mama lui în limba engleză într-un story pe Instagram.

După ani de relație, Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au spus marele DA pe 15 mai, anul acesta. Îmbrăcați în haine foarte elegante și deschise la culoare, cei doi îndrăgostiți au devenit soț și soție.

La începutul lui 2020, în ianuarie, prezentatorul TV și-a luat inima în dinți și și-a cerut iubita în căsătorie. Gabriela Prisăcariu s-a mândrit apoi cu bijuteria pe una dintre rețelele de socializare. Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu erau atunci în vacanță în Mexic, acolo unde a avut loc și cererea în căsătorie.

Hits: 2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Stiri Online Din Romania - info-24.ro